Masterchef Ayyüce'den şahane lezzetler...

Nermin’in Enfes Mutfağı, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 10:45’te Kanal 7’de…

Masterchef Ayyüce'den şahane lezzetler...
Masterchef Ayyüce'den şahane lezzetler...
GİRİŞ 19.04.2021 12:38 GÜNCELLEME 19.04.2021 12:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen programı Nermin’in Enfes Mutfağı’nda pratik tarifler, lezzetli yemekler, şık sunumlar izleyiciye aktarılıyor. Nermin Gül, bugün ünlü yemek yarışmasıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ayyüce Kamit’i ağırlayacak. Nermin Gül ve Masterchef Ayyüce, yapacakları lezzetli yemeklerle iftar sofralarına renk katacak.

Sosyal medyanın sevilen ismi Nermin Gül, Nermin’in Enfes Mutfağı ile ekrandaki yerini alıyor. Birbirinden lezzetli yemekler, hayatın içinden konular, sağlık dolu bilgiler, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün Nermin’in Enfes Mutfağı’yla evlere konuk oluyor. Nermin’in Enfes Mutfağı’nın bugünkü konuğu Masterchef Ayyüce olacak. Yarışmada sergilediği performansla herkesin dikkatini çeken Ayyüce Kamit, izleyicileri için birbirinden leziz tarifleri paylaşacak. Nermin Gül ise Adapazarı’nın meşhur ıslama köftesi, şekerpare ve köz patlıcan çorbasıyla iftar sofralarına ilham olacak.

Nermin Gül’ün yıllardır sosyal medyada verdiği birbirinden nefis tarifler, gün sofralarının vazgeçilmez ikramlıkları ve muhteşem yemek menüleri Nermin’in Enfes Mutfağı’yla Kanal 7 ekranlarında yer alıyor.

Nermin’in Enfes Mutfağı, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 10:45’te Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • Ece 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi