Ünlü gezgin Derya Uğur Öner ile keyifli bir sohbet

Sosyal medyanın sevilen ismi Nermin Gül, Nermin’in Enfes Mutfağı ile ekrandaki yerini alıyor. Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 10:45’te Kanal 7’de…

Ünlü gezgin Derya Uğur Öner ile keyifli bir sohbet
Ünlü gezgin Derya Uğur Öner ile keyifli bir sohbet
GİRİŞ 27.04.2021 13:02 GÜNCELLEME 27.04.2021 13:02

Ekranların sevilen programı Nermin’in Enfes Mutfağı’nda pratik tarifler, lezzetli yemekler, şık sunumlar izleyiciye aktarılıyor. Nermin Gül, bugün yaptığı gezi programıyla izleyicilere eşsiz görüntüler derleyen Derya Uğur Öner’i ağırlayacak.

Sosyal medyanın sevilen ismi Nermin Gül, Nermin’in Enfes Mutfağı ile ekrandaki yerini alıyor. Birbirinden lezzetli yemekler, hayatın içinden konular, sağlık dolu bilgiler, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün Nermin’in Enfes Mutfağı’yla evlere konuk oluyor. Nermin’in Enfes Mutfağı’nın bugünkü konuğu programcı Derya Uğur Öner olacak. Öner, Nermin Gül ile birlikte gezdiği yerlere dair keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Nermin Gül ayrıca analı kızlı yemeği, sıkma köfte ve yassı kadayıf tariflerini izleyicilerine aktaracak.

Nermin Gül’ün yıllardır sosyal medyada verdiği birbirinden nefis tarifler, gün sofralarının vazgeçilmez ikramlıkları ve muhteşem yemek menüleri Nermin’in Enfes Mutfağı’yla Kanal 7 ekranlarında yer alıyor.

Nermin’in Enfes Mutfağı, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 10:45’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası