Kadir Gecesi Özel Programı Kanal 7 ve Ülke TV'de

Kadir Gecesi Özel programı Eyüpsultan Camii ve Balıkesir Çamlık Şehitler Camii'nde canlı yayınla Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında ihya edilecek.

Kadir Gecesi Özel Programı Kanal 7 ve Ülke TV'de
Kadir Gecesi Özel Programı Kanal 7 ve Ülke TV'de
GİRİŞ 08.05.2021 14:31 GÜNCELLEME 08.05.2021 14:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kur’an-ı Kerim’in Müslümanlara hediye edildiği Kadir Gecesi Kanal 7 ekranlarında büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne inmeye başladığı mübarek gecenin manevi atmosferi Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla Eyüpsultan Camii’nden izleyicilere aktarılacak. Ayrıca Kadir Gecesi'nin tüm heyecanı ve coşkusuyla Ülke TV’de de ihya edilecek. Ramazan’ın nuru Kadir Gecesi Özel programı Balıkesir Çamlık Şehitler Camii’nden ekranlara gelecek.

Af ve mağfiret isteyenler için çok kıymetli olan bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi Eyüpsultan Camii’nde gerçekleştirilecek çok özel yayınla Kanal 7 ekranlarında ihya edilecek. Dua kapılarının ardına kadar açıldığı, edilen tövbelerin kabul olduğu, bu mübarek gecenin huzuru okunacak sureler, ilahiler ve yapılacak dualarla ekrana yansıtılacak. Gecenin duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından yapılırken Erhan Mete, Adem Karabey, Emrullah Akbaş, Bilal yıldırım, Aziz Hardal ve Alpcan Çelik’in Kur’an-ı Kerim tilavetleri programda ekrana gelecek.  Kadir Gecesi Özel’de ayrıca Ali Rıza Şahin İlahi Grubu seslendirecekleri ilahilerle kalplere dokunacak.

BİN AYDAN HAYIRLI OLAN KADİR GECESİ ÜLKE TV’DE İHYA EDİLECEK

Ülke TV'de de  Kadir Gecesi’nin coşkusu, heyecanı ve maneviyatı Balıkesir Çamlık Camii’nden ekrana gelecek özel yayınla ihya edilecek. Müslümanlar için af ve mağfiret gecesi olarak bilinen Kadir Gecesi Özel programında Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç sohbet ve dualarıyla gönülleri ısıtacak. 

Kalplere dokunan Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ruhu dinlendiren Mevlid-i Şerifler ve en sevilen ilahilerin yer alacağı Kadir Gecesi Özel programı hem Kanal 7'de hem de Ülke TV'de gecenin manevi hazzını ekranlara taşıyacak.

YORUMLAR 5
  • F M 2 yıl önce Şikayet Et
    Onca yazı yazmışsınız. Kadir gcesi ne zaman????
    Cevapla
  • Efecik 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık camide sanal ortamda yazık çok yazık boş yere cami açılmasın yasaklar ülkesi olduk.
    Cevapla
  • sadi 2 yıl önce Şikayet Et
    kadir gecesi bu gece mi?
    Cevapla
  • ??? 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadir gecesini ramazanın son gününde tekli gecelerde aramak lazım.sabahındaysa güneşi gözlemlemek gerekir.bu yapılan doğru değildir.
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    8 Mayıs 2021 Cumartesi günü Kadir Gecesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek