İki bayram arası düğün yapmak günah mı?

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09:45’te Kanal 7’de…

İki bayram arası düğün yapmak günah mı?
İki bayram arası düğün yapmak günah mı?
GİRİŞ 15.06.2021 15:02 GÜNCELLEME 15.06.2021 15:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İslamiyet’e dair merak edilen konular, Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan ve Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekrana geliyor. Tozkoparan ile Karataş bu hafta batıl inanç ve hurafelerin İslam’daki yeri üzerine bir sohbet gerçekleştirecek.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı dini konularda özen gerektiren konuları izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Muhabbet Kapısı’nda bu hafta İslamiyet’in batıl inanç ve hurafelere karşı bakışı hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Mustafa Karataş, ‘İki bayram arası düğün yapmak günah mıdır? Makas, bıçak gibi kesici aletleri elden ele vermek uğursuzluğa neden olur mu? Hayvanların çıkardığı sesler musibet habercisi midir? Kara kedi görmek uğursuzluk getirir mi? Müezzine minareden para attırmak genç kızların kısmetini açar mı? Yeni doğan bebekler ve lohusa kadınlar kırkı çıkmadan dışarıya çıkabilir mi?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Nursel Tozkoparan’ın soruları, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.
 
Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09:45’te Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • Yorgun 4 2 yıl önce Şikayet Et
    Hurafelerden kurtulun artık niyet Salih amel Salih tek gerçek bu!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!