Meditasyon ve Yoga caiz mi?

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

Meditasyon ve Yoga caiz mi?
Meditasyon ve Yoga caiz mi?
GİRİŞ 18.06.2021 13:18 GÜNCELLEME 18.06.2021 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bugün İslamiyet’te hipnoz ve meditasyonun yeri üzerine merak edilenler ele alınacak.

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün son yıllarda oldukça popüler hale gelen ve tedavi amaçlı da uygulanan meditasyon ile hipnoz konuları hakkında merak edilenler ekrana taşınacak. Mustafa Karataş ‘İslam’da telepati ve zihin kontrolü var mıdır? Hipnoz yapmak dinen uygun mudur? İllüzyon yapmak, illüzyonist olmak caiz midir? Yoga ve meditasyon ile terapi uygulamak doğru mudur? Bioenerji yöntemiyle tedavi olmakta dinen bir sakınca var mıdır? Telepati ile aşık etmek mümkün müdür?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • angara 2 yıl önce Şikayet Et
    modernist ilah(siz)iyatci...bunlar din adami degil din tenkitcisi zumre
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti