Halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun Dünden Bugüne'de

Her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

Halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun Dünden Bugüne'de
Halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun Dünden Bugüne'de
GİRİŞ 20.08.2021 11:41 GÜNCELLEME 20.08.2021 11:41

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne bu hafta halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun’un konuk olduğu ikinci bölümle ekrana geliyor.

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu hafta konuğu ikinci bölümüyle Şükriye Tutkun olacak.

Çok kötü zamanlar geçirdiğini belirten Şükriye Tutkun, meşhur olmadan önce çok yalnız kaldığını ve kazandığı konservatuar bölümüne yazılmak için yaptığı fedakarlıkları anlatacak. Hayatındaki önemli insanlara adadığı türkülerden bahseden halk sanatçısı, programda bu türkülerden bazılarını seslendirecek.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt
Seçim sonrası ilk kabine yarın toplanıyor: Masada hangi konular var?