Minibüs köprüden böyle uçtu

İstanbul'da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan minibüs kazasına ait MOBESE kamerası kayıtları ortaya çıktı.

GİRİŞ 20.11.2013 18:33 GÜNCELLEME 20.11.2013 19:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Güngören'de yolcu taşıyan bir minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikteki Eşref Bitlis Üstgeçidi'nden aşağı düştü. Kazada 2 yolcu hayatını kaybederken aralarında sürücünün de bulunduğu 3 kişi yaralandı.

YORUMLAR 14
  • Hazinoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Ulaşımında Çarpık Yapılaşma. Toplu ulaşımda düzenleme ve denetleme yapacak tek bir otorite olmalı. Ulaşım AŞ, otobüs aş, iett, minibüsçüler, servisçiler herkes kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor; kimi bilinçli kimisin de ise hiç bilinç yok. Ulaşım sorunu sadece raylı sistem yapmakla çözülmez. Kadir Topbaş'ın yapabileceklerini iki dönemdir gördük; artık bundan fazlasını yapamaz. Keşke yerine farklı projeleri olan yeni bir heyecan gelse.
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    KAZA YAPAN MİNİBÜSMÜ ÇOK YOKSA DİĞER ARAÇLARMI..?. nedir bu minibüs düşmanlığı önüne gelen yorum yazıyor....allah izan ve insaf versin hem eleştirirsiniz hemde herkesten çok siz minibüslere binersiniz. sizin fikrinizden yola çıkarsak ölüme yol açan, kazaya sebebiyet veren herşey ortadan kaldırılmalı öyleyse araçların ne suçu var onlar cansız varlıklar değilmi araçları kullanan insan ve hatayı yapanda kasden öldürende hep insan çözüm ortada insanları ortadan kaldırırsanız herşey kökünden hallolur öyle değilmi...? yok yok siz en iyisi ölümü ortadan kaldırın. hadi gücünüz yetiyorsa..!
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    mobeseden sürat yok gibi . iş yerine gitmek için hergun kullandığım yol,mobese almamış o viraja girmeden once 4 yol var,burdan süratle geçmesi imkansız gibi ,birde mobeseden kestiremedim fazla hizli değil gibiydi,refüj yok sanırım orda ,neyse olenlere rahmet dileyelim ,sanırım orda refüj olsaydı 2 kişi ölmezdi,
    Cevapla
  • Ali Suskun 10 yıl önce Şikayet Et
    Yine Minubus yine olu !. Daha gecen gun Sakarya`da yasli bir vatandasimiz minubusculer yuzunden yasamini yitirdi.Niye artik bi ceki duzen verilmiyor bu minubusculere arkadas yahu! Kaldirin artik su igrenc insanlari ve oyuncaklarini trafikten !
    Cevapla
  • Göksel ŞENTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    Esrarkeş minibüsçülerden olmasın bu?. Geçen bir haberde her 10 minibüsçüden 7si esrar çekmeden çıkmıyormuş yola. Bu kaza bana bu haberi hatırlattı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray-Sivasspor! CANLI
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...