Dikili'de feci kaza: 6 ölü

İzmir'in Dikili İlçesi’nde lastiği patlayan otomobilin karşı şerite geçerek başka bir otomobille çarpıştığı kazada 6 kişi öldü.

GİRİŞ 20.12.2014 15:18 GÜNCELLEME 20.12.2014 17:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, Çanakkale- İzmir Karayolu 130’uncu kilometresinde Kaynarca Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre Çanakkale yönüne giden Fatih Kuru (29) yönetimindeki otomobilin lastiği patladı. Kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobil ile İzmir yönüne gelen sürücüsünün kimliği belirsiz otomobil karşılıklı çarpıştı.

Kazada iki otomobilde bulunan Fatih Kuru, Ali Akber Çelebioğlu, Zeynep Karaca (48) ve adları öğrenilemeyen 3 kişiyle birlikte toplam 6 kişi öldü. Kazada yaralanan Hatice Serpil Çelebioğlu, ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince hastaneye kaldırıldı. 10 KF 729 plakalı otomobilin sürücüsü ile ölen diğer 3 kişinin adlarının belirlenmeye çalıştığını kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • kenan galitekin 9 yıl önce Şikayet Et
    olaydan yarım saat önce geçtim oradan duyuğumda tüylerim ürperdi allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    o kaza anında bende vinç le oradan geçiyodum gerçekten çok kötü bir olay arkadaşlar allah ailelerine sabır versin bende hız yapmayı çok severim ama beni gerçekten çok korkuttu keşke böle birşey olmasaydı ama kader sonuçta allah rahmet eylesin ..
    Cevapla
  • faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    aslında bu tarz haberleri yazarken daha güzel kelimeler seçilmeli diye düşünüyorum...''cesetler yola saçıldı'' ifadesi çok acı veren bir ifade... insanın yüreği sızlıyor...hadi bizi geçtim de bu haberi kazazedelerin yakınlarından birileri de okuyo olabilir...bu tarz kelimeler onların acılarını katlar gibi sanki..RABBİM ölümün ve yaşamın hayırlısını versin...ölenlere rahmet kalanlara sabır ihsan eylesin...
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 9 yıl önce Şikayet Et
    hız hız hız..nasıl bir hızla gidiyor ki arabalar pelt olmuş hiçmi kullanırken hız yaparken bunları düşünmedin ah kardeşim ahhhhhhhhhhh.nereye g,idyordun bir gün sonra var 2 gün sonra var ne olacak dünyamı yancak...
    Cevapla
  • sercan 9 yıl önce Şikayet Et
    allah korusun çok kötü bir durum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!