Manisa'da bariyerlere çarpan araç yan yattı

Manisa'nın Kula ilçesinde yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkan araç bariyerlere çarparak yan yattı. Gerçekleşen kazada 1 kişi yaralandı.

Manisa'da bariyerlere çarpan araç yan yattı
Manisa'da bariyerlere çarpan araç yan yattı
GİRİŞ 13.11.2023 19:33 GÜNCELLEME 13.11.2023 19:33

Saat 18.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Peribacaları mevkiinde kayganlaşan zeminin de etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan araç bariyerlere çarptı. Çarpmanın da etkisiyle savrulan hafif ticari araç yan yattı.

Kadir K idaresindeki 45 AAT 755 plakalı aracın Uşak istikametinden İzmir istikametine doğru  gitmekte olduğu öğrenildi. Kazada araçta sıkışan 3 kişi kendi imkanlarıyla kurtularak çıkarken, yaralanan Ali Kemal Kestor (16) Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin