Sami Ofer evinde ölü bulundu

Türkiye'de Galataport ve TÜPRAŞ ihaleleriyle tanınan İsrailli işadamı Sami Ofer evinde ölü bulundu. Ofer, İran ile iş bağlantıları skandalının merkezindeki isimdi!

Sami Ofer evinde ölü bulundu
Sami Ofer evinde ölü bulundu
GİRİŞ 03.06.2011 10:05 GÜNCELLEME 03.06.2011 10:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

 İsrail'in en zengin işadamlarından Sami Ofer'in evinde ölü bulunduğu bildirildi.

İsrail'in Kanal 10 televizyonu, İran ile iş bağlantıları skandalının merkezindeki işadamı Ofer'in bugün Tel Aviv'deki evinde ölü bulunduğunu duyurdu.

İsrail televizyonu, 89 yaşındaki ölüm nedeni hakkında bilgi vermedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 19
  • Trakyali Kahin Ahtapot 12 yıl önce Şikayet Et
    **** ŞOK OLDUM YAA .... ****. Türk Ekonomisine katkı saglayan degerli bir adamdı. Kendisine saygı duyardım. Üzüntümü ifade edemiyorum. Allah Rahmet etsin. Musevi diye catlak sesler çıkaranlara sesim var. Musevi işadamları sayesinde Türkiye de Onbinlerce aile ekmek yiyor. Ön yargı yapmayalım.
    Cevapla
  • ahmet bucak 12 yıl önce Şikayet Et
    devletlerle dalga geçen adam. dünyanın gördüğü en pisikopat iş adamlarından biriydi. ülkeleri maymuna cevirirdi. ama herkes gibi sende öldün ve elin boş gittin.
    Cevapla
  • ahmet akpinar 12 yıl önce Şikayet Et
    bye byee. kendi ırkının diğerlerinden üstün ve ayrıcalıklı olduğunu düşünen biri daha teneffüs ettiğimiz oksijeni kirletemeyecek bye byee
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 12 yıl önce Şikayet Et
    necmi kardeşim çok doğru bir tespit.... her yahudi İsrail devletini istiyor, beğeniyor, ya da ölümüne siyonistleri destekliyor değildir. bizde böyle bir yanlış algı var. efendimiz zamanında yahudilerle ilişkileri iyi irdelemek lazım derim. senin de bahsettiğin gibi örneğin haçlı seferlerinin bir amacının Osmanlı tebaasından olan hristiyanları katletmek olduğu da söylenir. hristiyan ermeniler, rumlar; museviler ve yahudiler; çünkü onlar Osmanlıyla barış içinde yaşıyordu ve ihaneti kabul etmediler. azınlıklar ve yabancılar meselesi dış güçlerin kışkırtmaları ve ayak oyunları sonucu Osmanlıyı parçalamak için iyi bir fırsattı. Osmanlı buna fazla dayanamazdı. çünkü Yunan Devleti kurulduğunda Balkanlarda herşey çığrında çıkmıştı. demokrasi, hukuk, insan hakları, milliyetçilik gibi kavramlar gereği Osmanlı azınlıklara çeşitli haklar vermek zorundaydı.
    Cevapla
  • melis 12 yıl önce Şikayet Et
    Kimin eli kimin cebinde belli değil. Ortadoğu da İsrailin en büyük düşmanı İran. Baskılar sebebiyle BM İran a 2010 da nükleer santral çalışmalarını durdurmadı diye ambargo koydurdu, ve her türlü ticari ilişki (bankacılık dahil) kontrol altında yada yasak. Ama bakıyorsunuz İsrailin başkenti, Tel Aviv de yaşayan israilli bir iş adamı İran ile ticaret yapıyor.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar