Tuğçe Kazaz ilk kez başörtü taktı

Yeniden İslam'ı seçen ünlü manken Tuğçe Kazaz, dün gece ilk kez eşarp takıp podyuma çıktı.

Tuğçe Kazaz ilk kez başörtü taktı
Tuğçe Kazaz ilk kez başörtü taktı
GİRİŞ 18.04.2013 09:36 GÜNCELLEME 18.04.2013 17:56
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Remziye Karakuş'un haberi

Bugüne kadar tesettür defilelerine çıkmayan Ünlü manken Tuğçe Kazaz, Aysha Yaşam ve Stil Dergisi'nin Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen tanıtım defilesinde JaaDe gibi tesettür giyimin önde gelen ünlü markalarının tanıtımını yaptı.

Geceye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yanısıra, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. Ünlü mankenler Tuğçe Kazaz ve Simge Tertemiz'in podyuma çıktığı ve ünlü markaların tanıtıldığı gece, moda dünyasında da bir ilke sahne oldu.

İLK KEZ BAŞÖRTÜ TAKTI

Çalkantılı hayatıyla bir dönem gündemden düşmeyen ünlü model Tuğçe Kazaz, Simge Tertemiz'le birlikte çıktığı podyumda ilk kez başörtü taktı. Yunanlı eşi için din değiştirip, boşandıktan sonra tekrar İslam'ı seçen model, bugüne kadar tesettür defilelerinde yer almıyordu.

Defilenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kazaz; ''İnsanlar özgür seçme hakkına sahipler, istedikleri gibi kendilerine şekil verme hakkına sahipler. İlk defa böyle bir teklifle bana gelindi 13 senedir, ben de kabul ettim." dedi.
 

Remziye.Karakus@Haber7.com
twitter.com/kkarakuss

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • RECEP KILIÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok. değerli yöneticim mutlaka magazin anlamında bir değer taşıdığı için haber yapmışsınız ancak yinede eleştiriyorum sizi böyle haberlere itibar etmezsek daha iyi olur kanaatindeyim zira böyle şeyleri duyurursak bilinçaltımıza yerleşir mazallah yeni yetişen kızlarımızada emsal teşkil eder kaldıki dini eğitim konusunda ailelerimizin öğrettikleri dışında pek eğitimli değiliz oda yarım yamalak. Bu tuğçe kazaz da bu eksik eğitimin bir ürünü diye düşünüyorum .. yorumu yayınlayın diye yazmadım sadece fikrimi sizle paylaşmak istedim.saygılarımla ..
    Cevapla
  • Tabtuk Emre 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu şimdi ya. Bizi ne bundan bunun nesi haber?
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 11 yıl önce Şikayet Et
    PİR-Ü PAK OLMUŞ. Kardeşlerim konu örtü olsa bu kadından daha örtülü rahibeler var onlarada mı hidayete erdi diyeceksiniz? Bu ne bir müslüman, bir hristiyan, sonra başını kapat, saflar hemen atlasın hidayete erdi diye. Offf bu yorumcular insanı günaha sokuyorlar. Allahım akılsızlara akıl, dinsizlere iman etmeyi nasip eyle. Müslüman kardeşlerim hayırlı cumalar.
    Cevapla
  • murat kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    allah yardım etsin. islamiyet diyince ne anlıyor bu kadın .evlenme cüzdanı mı zannediyor.demek ki bilmiyor.allah yardım etsin.bu tür insanlar ancak bu kadarını biliyor zannımca .başkalarını da yobaz diye nitelendirir.
    Cevapla
  • Hüseyin Yörük 11 yıl önce Şikayet Et
    ASLINI ARASTIRMAK LAZIM. Cok kötü bir Örnek , Allah Müslümanlarin suurunu kayip edenlerden eylemesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil