Baba'nın Veda albümü çıkar çıkmaz tükendi

Müslüm Gürses'in ölmeden önce hazırladığı son albümü "Veda" satışa çıkar çıkmaz tükendi.

Baba'nın Veda albümü çıkar çıkmaz tükendi
Baba'nın Veda albümü çıkar çıkmaz tükendi
GİRİŞ 18.04.2013 17:00 GÜNCELLEME 18.04.2013 17:00

"Ölürsem albümün adını 'veda' koyun" şeklinde vasiyette bulunan Müslüm Baba'nın vasiyeti yerine geldi. Albümü raflardaki yerini aldı.

Müslüm Gürses'in sevenlerinden ayrılmadan önce hazırladığı son albümü "Veda" satışa çıkar çıkmaz tükendi. Son dönemde albüm satışları müzik yapımcılarına kan ağlatırken, 25 bin baskıyla çıkan Müslüm Gürses'in Veda albümü yok sattı.

2 SAATTE TÜKENİNCE YENİ BASKIYA GİRDİLER

Müslüm Gürses'in hastaneye yatmadan önce kayıtlarını tamamlanmış olduğu Veda, müzik marketlerinde yerini aldığı 2 saat içinde tükendi ve şirket yeni baskıya girdi. Ünlü sanatçının vefatından sonra, diğer albümlerine olan ilgi de daha da arttı.

Sanatçının 100'e yakın albümünü koleksiyonlarında görmek isteyen Gürses hayranları, kaset ve CD'leri almak için müzik marketlere yoğun ilgi gösteriyorlar.

DOĞUM GÜNÜNDE BİR SÜRPRİZ DAHA

Müslüm Gürses'in doğum günü olan 5 Temmuz'da ise bir albüm daha geliyor. Eflatun Müzik tarafından çıkarılacak albümde 45 sanatçı Müslüm Gürses şarkılarını seslendirecek. İsmi 'Müslüm Gürses Şarkıları' olması düşünülen albümde Sezen Aksu, Seda Sayan, Funda Arar, Kubat, Ebru Yaşar gibi ünlü isimler 'baba'nın şarkılarını söyleyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri