Ünlü dizi oyuncusunun yüzünü köpek parçaladı

Yok böyle bir talihsizlik... 'Benim Hâlâ Umudum Var' dizisinde rol alan Berk Oktay, evinde beslediği Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralandı. Oktay'ın yüzüne 35 dikiş atıldı.

Ünlü dizi oyuncusunun yüzünü köpek parçaladı
Ünlü dizi oyuncusunun yüzünü köpek parçaladı
GİRİŞ 09.09.2013 07:47 GÜNCELLEME 09.09.2013 11:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Evinde beslediği ve agresiflikleriyle tanınan rottweiler cinsi köpeğiyle oynarken bir anda saldırıya uğrayan oyuncu, köpeğinin yüzünü ısırmasıyla şoke oldu.

Kanlar içinde kalan oyuncu, yakınlarının ilk müdahalesinden sonra acil olarak hastaneye kaldırılırken, yüzüne 35 dikiş atıldı. 

Talihsiz olayı haber alan dizinin oyuncuları ve set ekibi büyük üzüntü yaşarken yapımcı şirket tüm ekibe 1 hafta izin verdi.

Başına gelen üzücü olayın basına yansımasını istemeyen Oktay, sosyal medyadaki Twitter hesabından 'Nazar' şeklinde bir tweet paylaştı. 

Bir süre dinlenecek olan oyuncu çekimler başladığında kameraya profilden yansıyacak.

Habertürk

YORUMLAR 8
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    TEHLİKELİ KÖPEKLER . Bende bu konuda 1-2 ay önce internetten belediye ye şikayette bulunmuş, evimin çevresinde gençlerin boş arsalara kurduğu barakalarda pitbul ve rotewir cinsi saldırgan köpek beslediklerini, üstelik bu köpeklerin sağlık kontrolü olmadığını , ve bu köpeklerin çevredeki birçok KEDİYİ PARÇALADIĞINI yazmıştım. ilgilenen olmadı, ben kendim şahsen elimde sopa ile gördüğüm zaman müdahele ediyorum ancak. herhalde belediye görevlilerin aklı bu köpekler çevrede bir kaççocuğa saldırıp, parçalayıp öldürdükten yada hastanelik ettikten sonra gelecek.
    Cevapla
  • WiTaMiN 11 yıl önce Şikayet Et
    ............... evde köpek beslenmez arkadaşım bırakın bu Avrupa özentiliğini, bu mevzu hakkında hadis bile var. Bağın bostanın olur yada hayvanların olur veya avcı olursun ayrı bişe, ama yatağına alırsan böyle suratını perşembe pazarına çevirir :)
    Cevapla
  • kasım yurtlu 11 yıl önce Şikayet Et
    EVLAD SEVGİSİNİ KEDİ KÖPEKLE GEÇİŞTİRENLERE İBRET OLSUN. İslamdan nasibi olanlar zaten hayvan sevgisiyle bu güzelliği ayrıca yaşarlar, evde köpek besleyerek değil.
    Cevapla
  • Monte Cristo 11 yıl önce Şikayet Et
    İlginç. Kardeşim köpek besliyorsanız gidin fino,kaniş felan besleyin hiç değilse sevimliler.Doberman,pit bul,rotveiler besleyenler hangi mantıkla besliyorlar onuda çözemiyorum bir sevimlilik ve tatlığıda yok.
    Cevapla
  • HASAN KARABASAN 11 yıl önce Şikayet Et
    bu köpek merakı ne oluyor yaw. kadınlar besliyodu en çok şimdi erkeklerde besliyor. benim bildiğim köpek ya koyunlarına bekçi ya evine köyüne bekçi olarak beslenir. bune kardeşim evde köpekmi beslenir yaw. al işte it bir gün itliğini yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN, ANKA-3 ve KIZILELMA güçlerini birleştirecek! Savaş tarihine yön verecek hamle
Yangın söndürme uçağı kaza kırıma uğradı: Bakan Yumaklı'dan açıklama!