Konserlerinde neden oynamadığını açıkladı

Zara, konserlerinde neden oynamadığına ilişkin, "Rahmetli anneannem, 'bir gün şöhret olursan, sahnede çok oynama. Sadece omuzların sallansın' demişti. O yüzden en hareketli şarkılarda bile sadece omuzlarımla yetinirim, oynamam" dedi.

Konserlerinde neden oynamadığını açıkladı
Konserlerinde neden oynamadığını açıkladı
GİRİŞ 25.02.2014 11:10 GÜNCELLEME 25.02.2014 11:10

Türk halk müziğinin güçlü sesi Zara, konserin açılışını 'Mihriban' türküsüyle yaparken halk müziğinin birbirinden güzel türkülerini hayranları için söyledi. Ünlü sanatçı repertuarında yer verdiği Karadeniz türküleriyle de oynatırken, seslendirdiği Orhan Gencebay'ın 'Dilenci' şarkısıyla büyük alkış aldı. Zara'ya sahnede 20 kişilik orkestra eşlik etti.

"ANNEANNEM OYNAMA DERDİ"

Güçlü sesiyle binlerce kişiyi büyüleyen sanatçı, konserlerinde neden oynamadığını da şu sözlerle açıkladı:

"Rahmetli anneannem, evlat bir gün şöhret olursan, sahnede çok oynama. Sadece omuzların sallansın, demişti. O yüzden en hareketli şarkılarda bile sadece omuzlarımla yetinirim, oynamam."

"AZİZ YENİAY'A TEŞEKKÜRLER"

Konser boyunca sahnede seyircilerle sohbet edip güzel mesajlar veren Zara'ya Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'da teşekkür ederek günün anısına çiçek verdi. Arenamega'nın çok başarılı bir iş olduğunu ifade eden ünlü sanatçı Zara, "İstanbul ve Anadolu'da spor salonlarında konser vermekten bıktık. Sanatın ve sanatçının dostu Aziz Yeniay'ı bu değerli eseri kazandırdığı için tebrik ederim" dedi.

Konserde sahneye çıkan Lâtif isimli Azeri bir çocuk ise, söylediği Azeri türküsüyle konsere renk kattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in Katar'da Hamas heyetine saldırısına dünyadan tepkiler
Kenan İmirzalıoğlu: Togg'a gururla bakıyor olmak büyük kıvanç