Leman Sam'a kızından büyük tepki!

Leman Sam'ın uzun süredir görüşmediği büyük kızı, annesinin üslubunu sert sözlerle eleştirdi.

Leman Sam'a kızından büyük tepki!
Leman Sam'a kızından büyük tepki!
GİRİŞ 11.10.2014 13:45 GÜNCELLEME 11.10.2014 15:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şelale Şevval Sam annesinin kurban bayramı ile ilgili sözleri nedeniyle duyduğu rahatsızlığı anlattı.
 
Leman Sam'ın kurban bayramında attığı bir tweet ortalığı karıştırmıştı. Leman Sam o tweetinde " Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, ışid beni şaşırtmıyor" demişti.
 
 Leman Sam'ın çok tepki alan sözlerine bir tepki de büyük kızı Şelale Şehnaz Sam'dan geldi.
 
 ANNESİYLE YAŞAM TARZINDAN DOLAYI GÖRÜŞMÜYOR
 
Annesiyle uzun bir süredir görüşmediğini belirten Şelale Şehnaz Sam, bunun nedeninin annesinin hayata bakışı ve üslubu olduğunu belirtti.
 
Bu açıklamayı yapmakta başta tereddüt ettiğini açıklayan Sam, "açıklamazsam, herkes onun kızı olduğum için onunla aynı şeyleri düşündüğümü zannediyor" dedi.

NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMIYORUM
 
Annesinin sanatçı kişiliğine saygı duyduğunu, onun kötü bir insan olmadığını ve kendisine müzik kariyerinde çok destek olduğunu belirten Şelale Şehnaz Sam, "Ben bir anneyim, benim 13 yaşında bir oğlum var. Bizim ülkemiz böyle zamanlardan geçerken, herkeste bir gerginlik, tedirginlik, kutuplaşma varken böyle bir açıklama yapması bir anne olarak beni de çok tedirgin ediyor. Benim oğlum onun torunu, kimseye "biz ondan farklı düşünüyoruz" diye anlatamayız. Ya benim oğluma, onun söyledikleri yüzünden bir şey gelse, ne olacak o zaman. Ya birileri Leman Sam'da intikam almak için benim oğluma bir kötülük yapsa! Bu beni dehşete düşürüyor. Onun tüm bunları düşünerek konuşması gerekiyor. Şevval'i de beni de düşünerek konuşması gerekiyor. Hadi Şevval'in oğlu İngiltere'de, ama benim oğlum burada, ben bu endişeyi bir anne olarak taşıyorum, ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum'' dedi..

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER

YORUMLAR 12
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    o yüz . o yüzündeki makyaj lar hangi masum hayvanın yağından yapıldı acaba bilen varmı?
    Cevapla
  • mevlüt 9 yıl önce Şikayet Et
    Şunun suratına bakın. Suartı anlatıyo her şeyi suratsızın...
    Cevapla
  • ATALAY 9 yıl önce Şikayet Et
    aklına mukayyet olsun. leman sam,kendisine sanatçı dedikleri için burnu havalara uçarak pinokyonun burdu gibi çirkin oldu.Adı sanı dillere düşenler hata üzerine hata yapar.milli ve manevi değerler karşı olur ve bunu marifet sayar.Böyle olunca medyaya düşer ,sözde sanatçının mantığı aklı fikri bozulur ve ayı gibi ötmeye başlar.pot kırar ,saçma sapan konuşur,gülünç duruma düşer..Tabi itibarı sıfırlanır.Toplumdan soyutlanır ve izdivaya çekilip vefatını bekler.Laman psikatriye gitsin tedavi olsun. olabilirse
    Cevapla
  • mehmet selman 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke açıklamasaydın. Abe kızım,soyadınızda büyük ihtimalle değişiktir ne diye kendini ifşa edersin,merak etme hiçbir müslümandan zarar gelmez oğluna,ama müslümanın üstüne yıkmak istiyenler olabilir sen yinede başıboş bırakma.
    Cevapla
  • bircan 9 yıl önce Şikayet Et
    inanmak herkesin kendi iradesinde. istediğin şeye inan ..kimse tek laf edemez.fakat i nanmadığına inanan insanlara hakaret edemez onları ne oldukları belirsiz kur anda bile anlatılmış islam ile ilgisi olmayan vahşi lerle bir tutamazsınız.annesin söylediklerine tepki vermemiş iyiyce tüy dikmiş.müslüman vahşi değildir o kafanıza sokun bunu.kim ne yapsın senin çocuğuna.seni de o torunuda sen söyleyene kadar bilen yoktu.şimdi o çocuğun burnu kanasa çamur atacaklar.çok fenasınız..leman sam ın şevval hanım dışında kızı olduğunu bile bilmiyor du ki çok kimse torununu bilsin .valla çok tehlikesiniz.böyle oyun olmaz ayıp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....
2 bin yıldır kırılmayan fay: 'Yakın bir zamanda' diyerek uyardı!