Bülent Ersoy mirasını Diyanet'e bağışlıyor

Ünlü sanatçı mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Diyanet Vakfı’na bırakmayı düşündüğü, Mehmetçik Vakfı’na ise bağış yapmayacağı açıklandı.

Bülent Ersoy mirasını Diyanet'e bağışlıyor
Bülent Ersoy mirasını Diyanet'e bağışlıyor
GİRİŞ 10.12.2014 08:05 GÜNCELLEME 10.12.2014 08:18
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Bülent Ersoy, böbreğindeki rahatsızlık nedeniyle dün hastaneye gitti. Ersoy’un sağlık durumu hakkında bilgi veren menajeri Fevzi Siverek, sanatçının böbrek taşı nedeniyle sık sık hastaneye gittiğini belirterek “Yıllar önce Adana’da uğradığı silahlı saldırıda sol böbreğini kaybetmişti.

Kalan tek böbreğinde de taş var, o nedenle tedavi görüyor. Doktorlar ameliyatın risk taşıdığını söylüyor, taşı doğal yollardan düşürmeye çalışıyorlar” dedi.

Sanatçının mirasıyla ilgili soruları da yanıtlayan Siverek, “Mirası ikiye bölecek. Yarısını Türk Eğitim Vakfı’na, diğer yarısını da Diyanet Vakfı’na bağışlayacak” dedi.

Zeki Müren’in mirasını Mehmetçik Vakfı’na bağışladığı hatırlatıldığında ise şöyle konuştu: “Kesinlikle Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmayacak. Biliyorsunuz darbe döneminde yasaklıydı, tüm hakları elinden alınmıştı. Bu yüzden çok kırgın.”

Fevzi Siverek, “Bülent Ersoy, mirasıyla cami yaptırmak, Kuran kurslarına bağış yapmak ve yatılı Kuran kursları yaptırmak istiyor. Bunları yapacak kadar birikimi ve gayrimenkulü var” dedi.

YORUMLAR 51
  • nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    ya bülent sana helal olsun mirasını kime bırakacağını biliyorsun keşke kendin bizzat kuran kursu yaptırsan
    Cevapla
  • serkan payzun 9 yıl önce Şikayet Et
    Resullah bizi dünyaya bir tür sınava tabi tutmak icin göndermistir bizim allaha karsı acizligimizi sadakatliligimizi sevgimizi ve onun emirlerine iteat ettigimizi görmek ve bunu özgür irade ile dünya hayatina kavusturmustur. Arkadaslar biz insaniz hic birimiz gunahsız deiliz herkes kendi hesabini vericek ama biz kimsenin hakkinda gunahkar cehennemlik vs gibi basit ucuz kelime diyemeyiz bizim haddimiz deil allah sunu der hata yapsanda günah islesende emirlerimi uygulamasanda sadece bir tövbe ile bizi afedecegi ve ayni hatalari yapmamizi söyler allah herkesin hayirlarini bagislarini ve yardimlarini kabul etsin demek yakisir bize söyle bir dunya hayatindan ornek vermek istiyorum hepimiz bir anneden dogduk ve hepimiz annemizi uzeri kizdiriz ve bazen akil almaz kotulukler yapariz hic anneler evlatlarina kin tutarmi kotu olmalarini istermi herzaman herseye ragmen affeder . Sunu bilirim allahin afediciligi sevkati anne sevkatinden misli misli fazladir suphesiz
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    kutlarız, akp nin nur TOPU gibi bir yağcısı daha oldu...
    Cevapla
  • nilüfer 9 yıl önce Şikayet Et
    aklınca öldükten sonra cenneti garantileyecek sağ iken camii kuran kursu vs neden yapmadı da ölence sorarlar adama ben ölünce neyleyim sarayı neyleyim köşkü diyerekten yaşarken hep bana ...
    Cevapla
  • nazar 9 yıl önce Şikayet Et
    ecevit oldu hepimiz solcu olduk hrant oldu hepimiz ermeni olduk Allah bulent ersoya uzun omurler versin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak