Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek açıklama!

Mahalle baskısından şikayet edenler, namaz kıldığını açıklayan Tuğçe Kazaz'a karşı mahalle baskısının en büyük örneğini gösteriyor.

Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek açıklama!
Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek açıklama!
GİRİŞ 24.12.2014 01:15 GÜNCELLEME 24.12.2014 14:31
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Manken Tuğçe Kazaz önceki gün Esra Elönü'nün programına konuk oldu. Programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmasına faydalı olduğunu anlattı. 

 TWİTTER'DA LİNÇ EDİLDİ

Yaptığı açıklama ile sosyal medyada Linç kampanyasına maruz kalan, twitteri hacklenen bugün tekrar twitterını geri alan deneyimli model ve oyuncu Tuğçe Kazaza Twitter'da hakkında edilmedik küfür, yapılmadık hakaret bırakılmadı.

TWİTTER'DAN ELEŞTİRİLERE CEVAP 

Bugün twitterından kendini eleştirenlere zehir zemberek açıklamalarda bulunan Tuğçe Kazaz,"Twitterımı ele geçirmek isteyenler görmüşlerdir ki verilen numarayı ben kullanmıyorum. Boşuna aramanıza gerek yok. Söylediklerim kime neden dokundu da zorbaca hesabımı hackliyorsunuz. Senin ISID den farkın ne?

Tam da programda söylediğim gibi haçlı zihniyetinin güdülen kalıntıları. Artık sıkılmadınız mı insan zihinlerinin putlaştırdığı Atatürk'ü kendi çıkarlarınıza alet etmeye. Yaşasaydı önce sizi yok ederdi herhalde.

''PENSİLVANYA İLE BİRLEŞEN LAİKLER''

Cahiliye döneminde gelen peygamberimiz (S.A.V) putları kaldırdı ama 21. Yüzyılda modernize ettiğiniz putlarınızdan sıkılmadınız mı? Sizi gidi Amerika'nın güdümün de olan pensilvanya ile birleşen Antidemokratik laikler.

''TÜRKİYE'NİN PAÇASINDAN TUTUP AŞAĞI ÇEKMEKTEN VAZGEÇİN''

Bana Dünya'nın dört bir ya ondan Linç kampanyası başlatan anti demokratik laikler mahalle baskısının timsalleri gibisiniz. Türkiye gelişmekteyken paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Var olmadığınız kimlik ezikliklerinizi birde laiklik adı Altın'da ortaya çıkarıp insanları kandırmaya çalışmıyormusunuz.

''BENİM SÖZÜM SÜRÜNGENLERE''

Ama herşeye rağmen bu linç kampanyasının karşısında gerçek iman sahiplerinin desteğine saygılarımı sunuyorum. Benim hedef aldığım laiklik değil, herkesten daha çok laikliği savunurum benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere, zaten onlarda kendini muhattap Alıp cevap veriyorlar. Ayrıca Namazın gizli kılınması gerektiğini savunanlara soruyorum bu kadar gizli olsa niçin camide cemaat ile kılınır. " dedi.

KAZAZ; " KILIÇDAROĞLU PENSİLVANYADA ÇIFTLIK KURSUN"

Hiçbir partinin şemsiyesi Altın'da olmadığını da belirten Kazaz, "Hiçbir parti şemsiyesi altında değilim fakat vicdanım varsa eğer dönüp sorduğumda insanlığa hizmet edenlerinde görmezden geleceğim sizin gibi kaldırılıp taşlayacağımımı sanıyorsunuz. Tek taşlamam gereken sizin şeytanlarınızdır. Ey Kılıçdaroğlu sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok birleştiysen git kendine Pensilvanya'da çiftlik kur. En azından dizinin dibinde otur. "

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 52
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    bazı islam karşıtları kendilerine mahalle baskısı yapıldığını yıllardır söylerler! Bunun çaresi var ve hemen devlete gidip baskı yapan Müslümanı atatürke küfretti deyip içeri bile attırabiliyorlardı.en azından devlet arkalarında idi..ya Müslüman yapılan baskı devlet baskısı ise kimi kime şikayet edecek?edsemiyordu..yani devlet baskısı vardı,bu mahalle baskısından daha büyük değilmiydi? neyseki Ak Parti iktidar olduda devlet baskısı herkes için kalktı!Ençok baskıyı Müslümanlar görüyürdu..şimdi de laiklerin mahalle baskısı başladı
    Cevapla
  • ökkeşali 9 yıl önce Şikayet Et
    tugçe umarım kendinden emin konuşuyosundur.. sana karşısldıranları anlamak çok mümkün.. eziliyorsunuz zorunuza gidiyor ama bu sizin kibrinizden olmasın..!
    Cevapla
  • Ne çok cahil var 9 yıl önce Şikayet Et
    1.si Farz ibadetlerde riya olmaz dinen uygun şartlar oluştuğu an her yer ve herzamanda kılınabilir. 2.si Moda olarak ''haç'' takıldığı bir dönemde aşırı abartılmadığı takdirde kimsenin giyimine kuşamına karışmayın.
    Cevapla
  • halit 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay be sende yandaş manken oldun ha seni eleştirenlerin cemaatten olduğunu nerden biliyon. sana kul hakkından bahsetmediler mi . cahil! bu kadar insanın hakkına girdin hesap zor
    Cevapla
  • türk 9 yıl önce Şikayet Et
    ya bu da durumdan acaba bende medyatik olabilir miyim diye vazife çıkaranlardan sen ve senin hiçbirşeyini duymak görmek bilmek İSTEMİYORUMMMMMMMM. baydın artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi