Tuğçe Kazaz: Atatürk yapmış olsaydı?

Şah Fırat Operasyonunu eleştiren muhalefet partilerine tepki gösteren ünlü manken Tuğçe Kazaz, muhalefete soru sordu.

Tuğçe Kazaz: Atatürk yapmış olsaydı?
Tuğçe Kazaz: Atatürk yapmış olsaydı?
GİRİŞ 27.02.2015 12:03 GÜNCELLEME 27.02.2015 12:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü manken ve Tuğçe Kazaz muhalefetin muhalefet olmaktan çıktığını ifade ederek, ’Hükümete nasıl yüklenirim’in peşinde olduğunu ve yaptığının vatan sevgisi olmadığını dile getirdi. Kazaz, "Bu türbe üç kere taşındı. Eğer bugün çok sevdiğimiz Mustafa Kemal Atatürk bu karara imza atmış olsaydı aynı şekilde aynı tepkiyi verir miydiniz?" diye sordu.

Tuğçe Kazaz, muhalefete Süleyman Şah Türbesi’nin üçüncü kez yerinin değiştirildiğini hatırlatarak, “Oradaki türbe üçüncü kere taşınıyor. Şimdi soruyorum. İlk türbenin taşınması Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasıyla oluyor. İkinci türbenin taşınması Bülent Ecevit zamanında oluyor. Bütün bunlara biz ses çıkarmamışken acaba “neden” bu sefer türbenin taşınması bu kadar ses getirdi? Bunlar hep algı operasyonudur. Bu bir AK Parti davası değil. Bu artık Türkiye Cumhuriyeti’nin davası. Ve bu davaya en doğru şekilde kim hizmet ediyorsa o, iktidar ve hükümet olmayı hakeder. Bu artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığını ilan etmesi yolunda çok önemli atacağı bir adım olduğu için, dış güçler de bunu istemediği için ve maalesef bizim muhalefetimiz de dış güçlerce -benim fikrimce- kullanıldığı için ortaya çıkan sonuçlar bunlar. Eğer bugün çok sevdiğimiz Mustafa Kemal Atatürk eğer ki bu karara imza atmış olsaydı biz aynı şekilde aynı tepkiyi verir miydik? Burada muhalefetin yaptığı gerçek bir vatan sevdası değil. O zaman zamanında Cumhuriyet Halk Partisi döneminde bu korumayı sağlasalardı” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Yani 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru demiş. bravo. Tuğçe hanımın şimdiye kadarki tespitlerinin hiçbirinde yanlışlık yok. Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Ali Taş 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylemler biraz birşeyler kazandırabilir ama esas hedefe ulaştırmaz.
    Cevapla
  • mesele türbenin taşınması değil 9 yıl önce Şikayet Et
    mesele taşınmanın kahramanlaştırılması :) bundan önceki taşınmaların hiç biri abartılmadı, ne oluyor da akp kaçmayı bu kadar büyütüyor farklı farklı manalar yüklüyor kaçtın yahu bu kadar basit. seçim var elin zora girmesin istedin bıraktın geldin. yok şavaşa dahil edeceklermişmiş falan filan illa o türbeyle mi dahil edecekler 200 m ötede işid var yahu eylem yapar bomba patlatır yine dahil eder. ben siz akp nin çok basit bir aldatmacasını söyliyim emperyal güçler türkiyeyi savaşa dahil etmez! edemez! ederse Türkmenlerle birlikte hareket edip nüfuz kazanır bunu batı istermi ya ?
    Cevapla
  • rrrrr 9 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibilere güvenip de savaşa mı girsin?
    Cevapla
  • vysl 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir manken bile olayın farkında bu iken bu mehapaye, cehapeye ( DİKKA EDİN SADECE BAŞ HARFLERİ DEĞİŞİK m-c ) ne demeli. Muhalafetden çıkamayasınız İNŞAALLAH...
    Cevapla
  • bedo 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bacım sana....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı