Müjdat Gezen: Ölümünü bekliyorduk

Müjdat Gezen, sanatçının ölümünün ardından yaptığı açıklamada "Bekliyorduk. Çünkü karaciğerde iki büyük tümör vardı." dedi.

 Müjdat Gezen: Ölümünü bekliyorduk
Müjdat Gezen: Ölümünü bekliyorduk
GİRİŞ 08.05.2015 12:46 GÜNCELLEME 08.05.2015 12:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Karaciğer rahatsızlığı nedeniyle Topkapı Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya'dan kötü haber geldi. 72 yaşındaki Zeki Alasya bugün hayata gözlerini yumdu.
 

Usta sanatçının ölümü sanat camiasını yasa boğarken, Müjdat Gezen yaptığı açıklamada "O kadar çok sevdiğim bir insandı ki. Aile dostumdu. Ama bekliyorduk çünkü karaciğerde iki büyük tümör vardı" dedi.

İşte Müjdat Gezen'in açıklamaları;

"Çok kötü oldum. Onu dört beş gün önce hastanede ziyaret ettim. Çok kötüydü... O kadar çok sevdiğim bir insandı ki. Aile dostumdu. Ama bekliyorduk çünkü karaciğerde iki büyük tümör vardı. Onu ziyaret ettim ve kimse gelmemişti, Koç Üniversitesi Hastanesi'nde yatıyordu Topkapı'da. Rengi sapsarıydı, hiçbir şey yemiyordu.

YORUMLAR 9
  • kenan güler 8 yıl önce Şikayet Et
    seninde ölümünü bekliyoruz
    Cevapla
  • Metiz 8 yıl önce Şikayet Et
    İman ettiğimiz Kur'anda sadece Ebu Leheb ve onun eşinin alevle ateşe atılacağı bildirilmiş olup onun dışında hiçbir insanın akıbeti konusunda hüküm bildirilmemiş. Bir Müslüman olarak kişiler hakkında cehenneme gidecekleri şeklinde kanaat bildirmek haddi aşmaktır.
    Cevapla
  • seranay 8 yıl önce Şikayet Et
    Size insanların inanclarinda bizim cocuklumuz onun filimlrtiyle geçti sizmi karar veriyonuz adamin cennete gidip gitmicene saygisiz insanlar mekani cenet olsun burada obyk subuk yorum yapan lar alahi azinin dusurmeyip neler yapanlarini gördüm
    Cevapla
  • Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edermisiniz Müjdat Gezen'e ağzından bir tek Allah Kelamı çıkmıyor.Arkadasını söyle kim olduğunu söyleyim sana
    Cevapla
  • Mardini 8 yıl önce Şikayet Et
    Ders çıkardın mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir