Sibel Can'dan Mutlu Kaya'ya cevap

Sibel Can, Mutlu Kaya'nın kendisi hakkında 'Ondan nefret ediyorum' sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Sibel Can'dan Mutlu Kaya'ya cevap
Sibel Can'dan Mutlu Kaya'ya cevap
GİRİŞ 23.08.2015 14:56 GÜNCELLEME 23.08.2015 15:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sibel Can, Mutlu Kaya ve ailesinin sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Çok üzüldüğünü belirten ünlü sanatçı şunları söyledi:

Bir Yarışma programı ile yollarımızın kesiştiği, güzel sesini, güzel yüzünü Türk halkı ile tanıştırmanın bana kısmet olduğu Sevgili Mutlu Kaya kızımızın "Sibel Can'dan Nefret Ediyorum.." söylemi beni inanılmaz derecede üzmüş ve kırmıştır.
 
Yıllar içinde hakkımda çıkan yüzlerce yalan- doğru haberler içinde de beni kıranlar üzenler elbette ki olmuştur…
 
Üzüntü ve küslüklerini bile kendi içinde yaşayan biri olarak, asla kırıcı yanıtlarım olmamıştır. İnsan 'a SAYGI, insan'a SEVGİ 'yi gerektiren mesleğimin hamuru "MÜZİK" zaten bunu gerektirir..
 
Ancak bu kez adımı ‘nefret’ kelimesi ile yanyana koyan Sevgili kızım MUTLU KAYA'ya; ‘Gençliğin verdiği o heyecanla, sakın ha Güzel Kızım. Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma. Billur sesinle nefret kelimesini telaffuz etme..
 
NEFRET Sana yönlenen, geçliğine,güzelliğine, ömrüne kast eden düşmanlıklara, sevgisizliklere, kurşunlara yakışır…
 
Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın sana olan ilgileri,sağlığına kavuşmanda senin için emek veren herkesin çabaları...benim ve Türk Halkının dua ve temennileri inan ki, yarınlara giden o çok güzel yolunun başlangıcı..Ben sana inanıyor ve güveniyorum..HER ŞEY ÇOK GÜZEL olacak. Ve Sen ki; KADIN'a ŞIDDET 'i en ağırından yaşayan ve ayakta kalmayı başaran biri olarak hep SEVGİ'yle ,hep GÜZELLİK'lerle ve hep YAŞAM'ın asıl amacı Adın gibi..MUTLU'luklarla anılacaksın’

YORUMLAR 9
  • Akus 37 8 yıl önce Şikayet Et
    Nesine yardım edecek o durumda onlarca insan var biraz medyatik olduğu için herkes onun peşinde koşacak sandı, garibim ne umdu ne buldu daha da bir şey bulamaz bir kaç tane çıkarcı menejer kendi reklamını yapar kız üzerinden sonra aşşa..
    Cevapla
  • m.hoşaf 8 yıl önce Şikayet Et
    işte nankörlük buna denir. O söylediğin nefret kelimesi sana ne kadar yakışmış, güzide sanatçı sibel can hanımefendinin verdiği karşılığa bak aradaki farkı anla
    Cevapla
  • Yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    nihat dogan, atilla tas'in bayan versionu gelmiyordur umarim.
    Cevapla
  • kara davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Kıza yardımdan bahset
    Cevapla
  • Vysl 8 yıl önce Şikayet Et
    Sibel Can konuyu da şarkıları gibi ustalık la yorumluyor.
    Cevapla
  • ender 8 yıl önce Şikayet Et
    çok şık ve nezaketli cevap vermiş. büyük gibi, yol gösterir şeyler söylemiş. memlekette olur olmaz insanların gazına gelerek dibi görenler kervanına katılmaz Mutlu, akıllı olursa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar