Ünlü sanatçı 7. kattan düşürek hayatını kaybetti

Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu oturduğu apartmanın 7'nci katından düşerek hayatını kaybetti.

GİRİŞ 19.10.2015 00:57 GÜNCELLEME 19.10.2015 11:27
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Namık Uğurlu, Keçiören ilçesi Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C bloğun 7. Katından düşerek hayatını kaybetti. İddiaya göre, Uğurlu, olaydan 20 dakika önce evinin yakınlarında ailesiyle yürüyüş yaptıktan sonra eve geldi.

İLK MÜDAHALEYİ BİNA SAKİNLERİ YAPTI

Balkona çıkan Uğurlu, eşine kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Bu sırada eşi çocukları uyutmak için odaya geçti. Balkonda yalnız kalan Uğurlu, henüz bilinmeyen bir nedenle binanın 7. katından aşağıya düştü.

Düşme sırasında çıkan sesleri duyan bina sakinleri Uğurlu'nun bahçe zemininde hareketsiz bedenini gördü. Durumu sağlık ve polis ekiplerine bildiren vatandaşlar, sağlık ekipleri gelene kadar Uğurlu'ya ilk müdahaleyi yaptı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından şarkıcı Uğurlu'yu ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Uğurlu, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Ankaralı Namık, 6 yaşında eline aldığı sazı ile önceleri Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakaplarıyla tanınmaya başlayan, ancak asıl şöhreti Ankaralı Namık adıyla kazanan, gerçek adı Namık Uğurlu olan sanatçıdır. Ankaranın şimşir kaşıklarla müzikleri yapılan havalarına, esprili sözleri de ekleyerek,müziğin ülkenin her tarafına yayılmasında büyük katkısı olmuştur.
 
İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış. 
 
Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 57
  • piyade 8 yıl önce Şikayet Et
    Amel defteri şer üzerine kapanmayacak. türküleri söylendikçe esfel'e inecek
    Cevapla
  • angaralı 8 yıl önce Şikayet Et
    bunuda tayyipten bilin
    Cevapla
  • Raşît Çelik 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin meekani cennet olsun unutulmayan bir efsanesin
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Şarkısında cehennem için "5 kamyon kömürle geliyom" demişti.Cehennemi hafife almak bir kulun haddi olmamalı.Yine de Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Almanya dan Tarik 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun Allah rahmet eylesin sonuçta Hayatını kaybetti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!