Ünlü isim 'Nouma' paylaşımı için sevgilisini dövdü

Gazeteci E.S. Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını paylaşması yüzünden sevgilisi ünlü oyuncu M.S.H. tarafından darp edildi.

Ünlü isim 'Nouma' paylaşımı için sevgilisini dövdü
Ünlü isim 'Nouma' paylaşımı için sevgilisini dövdü
GİRİŞ 07.11.2015 21:43 GÜNCELLEME 07.11.2015 21:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olaya ilişkin savcıya ifade veren E.S., ünlü oyuncudan korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini talep etti. Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda gelerek 6 aylık ilişkileri içerisinde 5 kez şiddete uğradığını belirten E.S., ilişkilerini noktaladığı  oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmayıp darp raporu da almadığını belirten E.S., "Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım" dedi.  

"TEKME İLE VURMAYA BAŞLADI, AĞLAYARAK YALVARDIM"

Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, M.S.H.'nin önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdar'daki evinde kendisini darp ettiğini iddia eden E.S., "Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.  E.S, M.S.H. hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi. 

YORUMLAR 2
  • YKaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu karagülde oynayan adam değil mi bu?
    Cevapla
  • guney 8 yıl önce Şikayet Et
    ne bu şimdi haber mi...kim bunlar...oturup bunu bulalım...kadına şiddet uygulayan sözüm ona ünlüyü gözlerini bantlayıp resmini koyabilirdiniz.insanlarda ne mal olduğunu anlardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...