Cem Yılmaz, Hürrriyet'in tuzağına düşmedi

Cem Yılmaz'la yaptığı röportajda kışkırtıcı sorular soran Hürriyet muhabiri, istediği cevapları alamadı.

Cem Yılmaz, Hürrriyet'in tuzağına düşmedi
Cem Yılmaz, Hürrriyet'in tuzağına düşmedi
GİRİŞ 15.11.2015 22:39 GÜNCELLEME 15.11.2015 22:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hürriyet'ten Uğur Vardan, komedyen Cem Yılmaz ile yeni filmi üzerine söyleşi yaptı. Söyleşide filmden çok Gezi'yi, seçimi, siyaseti konuşan muhabir, Yılmaz'a "politik iklimimiz ve kutuplaşma" üzerine sorular yöneltti. Sorularıyla kışkırtmaya çalıştığı Yılmaz'dan bir türlü beklediği cevabı alamayan muhabir, "Filmlerini yüzde 49.5 için mi yüzde 50.5 için mi yapıyorsun?" gibi absürd bir soru sormayı da ihmal etmedi.
 
"FİLMLERİNİ YÜZDE 50 İÇİN Mİ YAPIYORSUN"
 
Tam bu noktada kutuplaşmaya geçelim. Bu film yüzde 49.5 için mi yoksa yüzde 50.5 için mi? Yoksa hepsini birleştirmek için mi? Şaka diyorum elbet ama bu konularda neler söyleyeceksin?
 
Tabii ki bunu hesaplamıyoruz. Sahneye çıkarken de hesaplamıyoruz. Bir ara bunlar hiç konuşulmazken, benim mesleğe başladığım dönemde, yani karikatürle ilgilendiğim zamanlar "Nasıl bir okuyucu profiline sesleniyorsun, dergiyi kimler okuyor?" desen, aşağı yukarı bir şey çıkardı. Şimdi benim gösterimi kim izliyor ya da seni Twitter'da kim takip ediyor desen bir profil çıkaramıyorum. Ben her farklı düşünceden iyi ya da kötü çok şey duyuyorum, yani data çok. Ama bir tane dramatik bir şey biliyorum; herkes onlardan olmamı istiyor. Bu bence çok dramatik bir şey..

YORUMLAR 4
  • fatih kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Hemşerim kimsenin oyununa gelmez, akıllı adam vessalam. O soruyu soran zihniyet art niyetli olabilir, fakat cem yılmaz bir takım sanatçılar gibi halkın bir kesimini yanına alıp ötekilerini dışlayacak bir zihniyette değil.
    Cevapla
  • mat 8 yıl önce Şikayet Et
    icleride isleride fesat
    Cevapla
  • enes 8 yıl önce Şikayet Et
    bizden olmada kimden olursan ol aşırı solcu seni.
    Cevapla
  • 3hilal 8 yıl önce Şikayet Et
    kendin olmaya devam et kardeş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri