Mahsun Kırmızıgül'ün unuttuğu gece

Güneydoğu'da yaşananlar için devleti suçlayan Mahsun Kırmızıgül, Ahmet Kaya'ya çatal atanların yanında olduğunu unutturmaya çalışıyor.

Mahsun Kırmızıgül'ün unuttuğu gece
Mahsun Kırmızıgül'ün unuttuğu gece
GİRİŞ 30.01.2016 07:51 GÜNCELLEME 30.01.2016 09:49
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği temizlik operasyonlarının ardından PKK'nın köşeye sıkışmasıyla birlikte "sözde barış" çağrısı yapan isimlerin arasına Mahsun Kırmızıgül de eklendi.

PKK'YA LAF YOK, DEVLETE 'KATİL' DEDİ
Operasyonları ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan Kırmızıgül'ün PKK'ya tek laf etmemesi dikkat çekti.

AHMET KAYA'YA ÇATAL FIRLATILIRKEN ORADAYDI



Magazin Gazetecileri Derneği'nin 12 Şubat 1999'daki ödül töreni gecesinde sanatçı Ahmet Kaya'ya ödül verilmiş ve Ahmet Kaya ödülün ardından kısa bir konuşma yaparak, yeni albüm müjdesini vermiş ve çıkaracağı yeni albümünde bir de Kürtçe parça olacağını söylemişti.

Mahsun Kırmızıgül, Ahmet Kaya Kürtçe klip çekeceğini açıkladığı için linç edilirken, sahnede 10. Yıl Marşı'nı söyleyenler arasındaydı. Kırmızıgül aradan yıllar sonra Kürtçe şarkı söyledi, klip çekti.

YORUMLAR 122
  • Ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman kazandığı paraları bıraksın sonra dağa çıksın!!! Tabi sıkıyorsa,,, davul zurna vızzz sivri sinek sazz!!! Konuşması kolay tabi!!!
    Cevapla
  • diriliş 8 yıl önce Şikayet Et
    Madem pkk nin zoruyla msj attı diyelim.Ya çektiği filmler resmen pkk propagandası yapıyor.Olaylara biraz geniş açıdan bakın. Herşey toz pembe değil...
    Cevapla
  • h.kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu zat tehcir artığı hainlerdendir Kaasetini alma adam yerine koyma sürünün düştüğü çukurda
    Cevapla
  • bence 8 yıl önce Şikayet Et
    Mesajdan sonra sessiz kalması Bence o mesaj kendisinin değildir para karşılığı veya tehdit neticesinde birileri onun hesabını kullanarak yazmıştır akademisyenler gibi onlarında baskı veya şantaj tehdidiyle üst yazı hazırlanıp onlara imza attırılmıştır buna unvan istismarı denilir.
    Cevapla
  • tuğra 8 yıl önce Şikayet Et
    masun kırmızıgül bak bende şarkıcı bak bende türkücü bak bende yönetmen bak bende konuşabilen bak bende siyasetten bişeyler söyleyebilen bak bende insanım demeyi başarmaya çalışan biri sen bunları olabiliyorsan herkes herşeyi olabilir minvalinden millete bir umut aşılayan bir insanımsıdır kendisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü