Çocuk sahibi olmayı hiç istememiş

6 çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Angelina Jolie, verdiği röportajda bir zamanlar anne olmayı hiç istemediğini itiraf etti.

Çocuk sahibi olmayı hiç istememiş
Çocuk sahibi olmayı hiç istememiş
GİRİŞ 19.02.2016 09:30 GÜNCELLEME 19.02.2016 09:55

Mutlu bir evlilik sürdüren 40 yaşındaki ünlü yıldız Angelina Jolie, bir zamanlar anne olmayı hiç istemediğini ve kendini anne olarak hiç düşünmediğini Assicoated Press’e verdiği bir röportajda açıkladı.

6 çocuğa sahip olan Jolie, röportajında “Garip bir durum… Hiç çocuk sahibi olmak istemedim. Hamile kalmakistemedim. Çocuk bakmak da istemedim. Kendimi anne olarak düşünmedim” dedi. Angelina jolie ve çocukları Başta anne olmayı düşünmese de sonradan bu durum değişti. 2000 yılında rol aldığı Tomb Raider filminin çekimleri için gittiği Kamboçya'da çocuklarla oynarken "Benim oğlum bu ülkede bir yerlerde" diye düşündüğünü anlattı. Jolie'nin Maddox isimli evlat edindiği ilk çocuk Kamboçya'dan... Angelina Jolie ve oğlu Angelina Jolie ve Maddox Jolie, Battambang bölgesindeki kırsal kesimde yardıma ihtiyacı olan çocuklar için vakıf bile açtı.

Üç biyolojik, üç evlatlık çocuğu olmak üzere 6 çocuğu olan Jolie’nin evlatlık çocuklarında kızı Zahara Etiyopyalı, büyük oğlu Maddox Kamboçyalı ve en son evlat edindiği çocuğu Pax Thien ise Vietnamlı.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek