Kemal Sunal'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Sevilen ünlü sanatçı Kemal Sunal’ın hayatını kaybeden annesi Sultan Sunal, son yolculuğuna uğurlandı

Kemal Sunal'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Sunal'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 24.03.2016 14:51 GÜNCELLEME 24.03.2016 14:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın hayatını kaybeden annesi Sultan Sunal, son yolculuğuna uğurlandı. Babaannesinin tabutuna omuz veren oyuncu Ali Sunal, cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

CENAZEYE YAKINLARI KATILDI

3 Temmuz 2000 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kemal Sunal'ın annesi Sultan Sunal hayatını kaybetti. Sultan Sunal için Üsküdar Karacaahmet'te bulunan Şakirin Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, oğlu Cengiz Sunal, Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal ile çocukları Ali ve Ezo, aile yakınları katıldı. Ali Sunal'ın tiyatrocu arkadaşları Sunal'ı zor gününde yalnız bırakmazken, Ali Sunal basın mensuplarının sorularını cevaplamadı.

ALİ SUNAL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cenazede, Cengiz Sunal taziyeleri kabul ederken, Ali Sunal'ın ise duygusal anlar yaşadığı görüldü. Cenaze namazında helallik alındığı sırada Ali Sunal gözyaşlarını tutamadı. Cenaze namazı sonrasında Ali Sunal babaannesinin tabutunu omuzunda taşıdı. Sultan Sunal'ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi.

BABAANNESİNİN ÖLÜMÜNÜ İNSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU

Cenazede duygusal anlar yaşayan Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, babaannesinin öldüğünü İnstagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu. Babaannesiyle hem kendisinin hem de babasının birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Ali Sunal, fotoğrafın altına şunları yazdı: "Sultan'ım Kemal'ine kavuştu. Nur içinde yat babaannem."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Sakaryali 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin baban mükemmel bir insandı allah mekanını cennet etsin baba anneninde mekanı inşaallah cennet olsun ali abi allah sanada sabırlar versin
    Cevapla
  • han 8 yıl önce Şikayet Et
    dünyada sülalacek gülüyonuz bakalım inşallah öte tarafta da gülersiniz. Ne diyelim allah taksiratını affetsin
    Cevapla
  • selvican toktan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tanrı nur içinde yatırsın bazı dini iki bütün insanlar yaşayışına laf ğöndermiş sanki siz cok efendi dini bütü. Yaşıyorsunuz sorsan namaz varmı cumadan cumaya derler.
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    güldür güldür programında açık açık insan tipleriyle dalga geçilmekte ve bel altı tonlarca espiri yapılmakta.Abidik gubidik konuşmalarını,anne ve babaların hatta çocukları ve de gurbetçilerin defalarca aşağılandığını saymıyorum çünkü sayı yetmez.Rabbim Mü'min ve Mü'mineler Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • W(an)eycel 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ali sunal programın ahlaki yönde eksilerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi