Kayahan kendi şarkılarıyla anıldı

Geçen yıl hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Kayahan, doğum gününde Nilüfer ve eşi İpek Açar tarafından seslendirilen şarkılarıyla anıldı.

Kayahan kendi şarkılarıyla anıldı
Kayahan kendi şarkılarıyla anıldı
GİRİŞ 30.03.2016 09:41 GÜNCELLEME 30.03.2016 09:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü şarkıcı  Kayahan doğum gününde, yakın arkadaşı  Nilüfer ve eşi İpek Açar tarafından seslendirilen şarkılarıyla anıldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği gecede,  Mustafa Ceceli'den Yonca Lodi'ye ve Suat Suna'ya kadar birçok isimde sahneye çıkarak,  Kayahan'ın unutulmaz şarkılarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü tarafından Türk pop müziğinin efsane seslerinden geçtiğimiz yıl vefat eden  Kayahan için bir konser düzenlendi. Merhum sanatçı  Kayahan'ın eşi İpek Açar'ın seslendirdiği şarkılarla başlayan konser,  Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Açar'ın eşine ait parçaları tek başına söylemesinin ardından sahneye ünlü sanatçı  Nilüfer çıktı. Kayahan'ın unutulmaz eserleri Açar ve  Nilüfer'in mikrofonunda ses bulurken, geceye katılan vatandaşlardan hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Duygusal anların yaşandığı gecede, Kayahan'ın gitarı sahne de mumlar arasına konuldu. Kayahan'ın hiç bilinmeyen fotoğrafları da Kayahan'ın hiç bilinmeyen fotoğraflarına ait slayt gösterisi halinde sergilendi.

Katılanların soluksuz bir şekilde dinlediği gecede,  Kayahan'ı seven ünlü isimlerden birkaçı da sahneye çıktı. Sahneye sırasıyla, Mustafa Ceceli, Yonca Lodi ve Suat Suna çıktı. Ceceli, Kayahan için piyano çalıp eserlerini söylerken, Lodi ve Suna'da Kayahan'ın unutulmaz besteleri söyledi.

Gecenin iki önemli ismi Kayahan'ın yakın arkadaşı  Nilüfer ve İpek Açar tarafından Kayahan'ın "Melankoli" isimli şarkısına düet yapıldı. Vatandaşların yoğun alkışı arasında ikili şarkılarını seslendirirken duygusal anlar yaşandı.

YORUMLAR 1
  • pirhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Azabı artar yapmayın. Kur'an okuyun ferahlasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha