Seda Sayan'dan olay Nazlıaka açıklaması

Seda Sayan, CHP'den ihraç edilen Aylin Nazlıaka için çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Seda Sayan'dan olay Nazlıaka açıklaması
Seda Sayan'dan olay Nazlıaka açıklaması
GİRİŞ 11.04.2016 21:30 GÜNCELLEME 11.04.2016 22:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sayan, Nazlıaka için "Allah büyük, ilahi adalet var. Ben kolay kolay ah etmem; en son ahım Aylin Nazlıaka içindi" dedi.

CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka, daha önce iki eşini öldüren bir adamı yayına alan Seda Sayan'a sitem etmiş, tartışmanın sonucunda program yayından kaldırılmıştı. Bu olaydan sonra Nazlıaka CHP'den ihraç edilmişti. Seda Sayan, haftalar sonra Aylin Nazlıaka'nın ihracıyla ilgili konuştu.

Günaydın'a röportaj veren Seda Sayan, Nazlıaka için "Allah büyük, ilahi adalet var. Ben kolay kolay ah etmem; en son ahım Aylin Nazlıaka içindi. O kadar içten ah ettim ki, içi yanıyor; kaçak elektrik kullandığı ortaya çıktı" dedi.

"MECLİS'TE BOTOKSLARIYLA GÜNDEME GELİYORDU"

Sayan, "Bir dön kendine bak kadın! Sen zaten Meclis'te botokslarıyla gündemde olan bir kadındın. Bana iftira attı, hizipçilikten CHP'den ihraç edildi. Ama ben buradayım yine çünkü ben yalan konuşmam" ifadelerini kullandı.

"ZEKAMLA ALAY ETTİ"

İşte röportajın ilgili bölümü:

Birkaç yıl önce programınıza bir katil çıkardığınız için çok eleştirilmiştiniz... "Evet programa çıkardım çünkü haber değeri vardı. Dönemin CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka, kulaktan dolma bilgilerle insanları sosyal medyadan galeyana getirip imza topladı. Adamın yaptığı işi meşrulaştırdığımı söyledi. Bu, benim zekamla alay etmektir. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum; bu işe 26 yılımı verdim. Bana anlatma fırsatı vermedi.

"ÇALIŞANLARIN EKMEĞİYLE OYNADI"

Meclis merdivenlerinde gidip eteğini sıyırıp Ayşe Arman'a anlattı. Ayşe de beni telefonla arayıp sormadı bile. Ben canlı yayında 'Bir katili programa çıkardım. Bu adamın yüzü; iyi tanıyın. 'Beni evlendirin' diyor, kendisine yeni bir eş arıyor. O da ölebilir' dedim.

"EY NAZLIAKA!"

İftiralarla karalama kampanyası yaptılar; sponsorlarım çekildi. 'Ey Aylin Nazlıaka! Benim ekmeğimle değil; orada çalışanların ekmeğiyle oynadın.

Sen bu kadar insanın içini yaktın, Allah da senin içini yaksın' dedim. Geçen gün okuyorum; 'İçim yanıyor' diyor. Allah büyük, ilahi adalet var. Ben kolay kolay ah etmem; O kadar içten ah ettim ki, içi yanıyor; kaçak elektrik kullandığı ortaya çıktı. Bir dön kendine bak kadın! Sen zaten Meclis'te botokslarıyla gündemde olan bir kadındın. Bana iftira attı, hizipçilikten CHP'den ihraç edildi. Ama ben buradayım yine çünkü ben yalan konuşmam."

Sabah

YORUMLAR 1
  • Remzi 8 yıl önce Şikayet Et
    İftira yasası çıkartılmalı bence. İftira suçunu işleyenler toplumun gözü önünde fiziksel bir biçimde cezalandırılmalıdır. Belki o zaman CHP'liler ayaklarını denk alırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir reklam ile yüz milyonlarca lira vurgun! Firma sahibi İzmir’de yakalandı
Dev derbi yarın: Galatasaray-Fenerbahçe! Şampiyonluk düğümü çözülüyor