“İnsan vebal altında kalır”

ALEM FM’in ünlü programcısı Adem Metan, müzik, medya ve magazin dünyasının tanınmış isimlerinden olan Mustafa Topaloğlu’nu konuk etti.

“İnsan vebal altında kalır”
“İnsan vebal altında kalır”
GİRİŞ 01.06.2016 16:50 GÜNCELLEME 01.06.2016 16:50

Özel yaşamından iş yaşamına kadar hayatını açık yüreklilikle anlatan sanatçı, bol espri dolu konuşmalarında bazı çevrelere ince dokundurmalarda bulunmaktan da geri durmadı.

Sosyal medyadan yağmur gibi yağan mesajları da değerlendiren Topaloğlu, siyaset ile ilgili bir sorusuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini anlatan Topaloğlu, kendisine İBB Başkanlığı döneminde Başbakan olacağını bizzat söylediğini de aktüardı.

Muhalefeti ağır şekilde eleştiren Topaloğlu, güzel işler yapmaları gerektiğini söyledi. Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a yönelik bazı çevreler ile sosyal medyada dile getirilen hakaretlere de değinen Topaloğlu, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Başbakanımızı iyi tanıyorum. Zaman zaman kardeşleriyle de ailece görüşüyoruz ve sohbet ediyoruz. Allah inancı tam olan çok iyi insanlar. Bilmeden anlamadan ve dinlemeden birisini yargılamak, hakaret etmek, yargıç olmak çok büyük günahtır. İnsan vebal altında kalır.”

Alem FM’in ünlü programcısı Adem Metan, müzik dünyasına kazandırdığı eserleri ve yaptığı esprileri ile gündem oluşturan Mustafa Topaloğlu’nu ağırladı.

Ünlü şarkıcı nam-ı diğer “Uzaylı Mustafa” Mustafa Topaloğlu kırdı geçirdi. Adem Metan’ın sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Topaloğlu, yine dile getirdiği espri dolu, komik ve renkli cümlelerle dinleyicilere “kahkaha” attırdı.

“AĞIR ELEŞTİRİ”

Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a yönelik bazı çevreler ile sosyal medyada dile getirilen hakaretlere de değinen Topaloğlu, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Başbakanımızı iyi tanıyorum. Zaman zaman kardeşleriyle de ailece görüşüyoruz ve sohbet ediyoruz. Allah inancı tam olan çok iyi insanlar. Bilmeden anlamadan ve dinlemeden birisini yargılamak, hakaret etmek, yargıç olmak çok büyük günahtır. İnsan vebal altında kalır.”

Topaloğlu’nun programdaki özlü söz gibi mesajlarından birisi de, “Kilo vermek isteyen bayanları bayır bayır koşturmalı” oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...