İlk kez Babalar Günü heyecanı yaşayan ünlüler

2016 yılında baba olan ve bu yıl ilk kez babalar gününü yaşayacak olan ünlülerin babalar günü heyecanı dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar..

İlk kez Babalar Günü heyecanı yaşayan ünlüler
İlk kez Babalar Günü heyecanı yaşayan ünlüler
GİRİŞ 18.06.2016 14:50 GÜNCELLEME 18.06.2016 14:50

2016 yılında baba olan ve bu yıl ilk kez babalar gününü yaşayacak olan ünlülerin babalar günü heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Peki 2016 yılında ilk defa baba olan ünlülerimiz kimler? İşte detaylar..

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN İLK BABALAR GÜNÜ HEYECANI

Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterdiği başarılı performansı ile bu yıl adından sıkça söz ettiren Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti 9 Ocak 2016 tarihinde "Emir" adını verdikleri erkek çocuklarını kucaklarına almışlardı.

Yaşadığı babalık heyecanını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla hayranlarına duyuran Düzyatan, paylaştığı fotoğrafa şu notu eklemişti:

"Oğlumuz Emir Aras 9 Ocak da Allah'ın izniyle dünyaya geldi, vatanına milletine hayırlı bir evlat olması dileğiyle."

ALP KIRŞAN'IN İLK BABALAR GÜNÜ HEYECANI

Zeynep Dörtkardeşler ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren Alp Kırşan, 2015 yılının Aralık ayında bebeğini kucağına aldı. Yani Alp Kırşan'da bu yıl ilk defa babalar gününü kutlayacak ünlüler kervanına katıldı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN BABALAR GÜNÜ HEYECANI

2015 yılının Mayıs ayında Prag'da evlenen Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı çiftinin erkek bebeği 2015 yılının kasım ayında dünyaya geldi.

Oğlunun ilk fotoğrafını 'ayak kadrajı' ile paylaşan Şahan Gökbakar, duygularını Instagram hesabından şu notu ile ifade etti:

"Ve BABA oldum... Ne kadar sevgim varsa kalbimde evlat için. Hepsi senin olsun oğlum! Hayatımızın bir ömür boyu sürecek en özel filminde sağlıkla huzurla yer almak nasip olsun seninle beraber oğlum. Bildiklerimi ben sana ögreteyim bilemediklerimi de sen bana yaşat. Anneni hiç üzme, bana bu mutluluğu yaşatan kadındır o, canımdır. Senin kadar onu da sevdiğimi unutma Her daim yanımda olan, bana güç kuvvet veren, gururların, başarıların en büyüklerini yaşatan tüm sevenlerimin duaları ve yürekten sevgileri senin de üzerine olsun! Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın."

BURAK ALKAŞ'IN BABALAR GÜNÜ HEYECANI

Yine geçtiğimiz yıl rüya gibi bir düğünle dünya evine giren Burak-Seçil Alkaş çiftinin, nur topu gibi bir kız çocuğu oldu.

İzmir'de özel bir hastanede doğan kızlarına Destina ismini veren çift, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızları için çok mutlu olduklarını dile getirirken paylaştıkları fotoğrafa şu notu düştüler:

"2016 bizim için çok uğurlu ve kısmetli geçecek"

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"