Şehit yeğenini son yolculuğuna uğurladı

PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Fahrettin Livçalkan, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit yeğenini son yolculuğuna uğurladı
Şehit yeğenini son yolculuğuna uğurladı
GİRİŞ 05.09.2016 17:06 GÜNCELLEME 05.09.2016 17:06

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Fahrettin Livçalkan, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin dayısı sinema ve dizi oyuncusu Murat Ünalmış da hazır bulundu.

Ünlü oyuncunun yeğeni şehit oldu

Şehit Fahrettin Livçalkan'ın, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morgundan alınan Türk bayrağına sarılı naaşı, Turgutreis Mahallesi Eras Siteleri Gül Apartmanı'ndaki baba evine getirildi. Burada helallik alınması ve dua edilmesinin ardından şehidin naaşı, Kalem Kırdı Camisi'ne götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından top arabasına konulan şehit Livçalkan'nın naaşı, kortej eşliğinde götürüldüğü Hava ve Garnizon Şehitliği'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

YEĞENİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Cenaze törenine şehidin dayısı olan oyuncu Murat Ünalmış'da katıldı. Yeğenini son yolculuğuna uğurlayan Ünalmış, acı haberi aldıktan sonra sosyal medya hesabından "Yeğenim Fahrettin çatışmada şehit oldu. 23 yaşındaydı. Gencecik bir filizdi. Hainlerin tuzağına düştü ve Hakka yürüdü, çok üzgünüm, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" paylaşımında bulunmuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı