Volkan Konak: Cemaate gidenleri de gördük

Beylikdüzü'nde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Volkan Konak ABD’ye yerleşeceği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

GİRİŞ 10.09.2016 06:47 GÜNCELLEME 10.09.2016 09:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü'nde Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları kapanış konserinde ünlü sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Konak burada bazı açıklamalarda bulundu.

“BAZI DÜRZÜLER İSTİYOR DİYE BU ÜLKEYİ TERK ETMEM”

Karadeniz’in sevilen sesi Volkan Konak ABD’ye gideceği konusunda çıkan haberlere, “Bir yere gittiğim yok. Üst düzey sanat okulu okuması için kızım Amerika’da ve ben gidemiyorum zaten. Biz ilime ve eğitime vurgunuz. Ama ben Türkiyeme vurgun bir insanım. Şimdi bazı dürzüler istiyor diye bu ülkeyi terk etmem. Kimse kusura bakmasın öyle bir şey yok. Akıl var mantık var. 3 yıldır en çok konser veren ekibiz. Karadenizliler anlayacaktır bu dediğimi, beni deli mi... manyak mıyım ben” ifadelerini kullandı.

FETÖ AÇIKLAMASI

FETÖ ile ilgili konuşan Konak, “Bir de mesajlarda komik gelen bir şey var. Cemaat varyantlarının konuşmasına çok güldüm. Çocuklarımızı burada sizin yüzünüzden okula veremiyoruz. Cemaat okullarına gidenleri gördük. Babaanemin bir lafı vardır, katranı kaynattım olmadı şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Nereden Karadenizin sevilen sesi oluyor?! Anlamakta güçlük çekiyorum cidden, "Karadenizin tanınmış ismi" gibi birşeyler yazsanız neyse, bende Karadenizliyim, ama bunu sevmem vede sevmek mecburiyetim yok.
    Cevapla
  • Şansa 7 yıl önce Şikayet Et
    bu karakter 28 şubat sürecinde beni dindarlar dinlemesin diyen bir tip.. neden bu kadar bununla ilgileniliyor..
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    cemaat demeyin!!!! onlar cemaat falan değil!!!!!!! biz herzaman batının taktığı kavramları kullanırsak yandık... bunlar siyonist bir örgüt...
    Cevapla
  • real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Dava adami olmak DÖNEK olmaktan iyidir. Hele hele cikarci ve yalakaci dönekler ise cok tehlikelidir. Ama sen bunlari da biliyorsundur.
    Cevapla
  • eski yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah memleket insanı saf ve temiz milletine çeker başka zihniyet ve cinslere bulaşıp onlara çekmez çanakkale kurtuluş osmanlı mayasi tüm dünyaya yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek