Enes Kanter'den yok artık dedirten FETÖ tweeti!

FETÖ'ye (Fetullahçı Terör Örgütü) yakınlığı ile bilinen basketbolcu Enes Kanter, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım daha yaptı...

Enes Kanter'den yok artık dedirten FETÖ tweeti!
Enes Kanter'den yok artık dedirten FETÖ tweeti!
GİRİŞ 13.10.2016 08:55 GÜNCELLEME 13.10.2016 08:55
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

FETÖ üyesi NBA'de oynayan basketçi Enes Kanter Twitter'dan yeni bir mesaj paylaştı. Kanter Fetullah Gülen'e ithafen yazdığı mesajında "Seninle cehennem ödüldür bana, Sensiz cennet bile sürgün sayılır" diye yazdı.

"CENNETLER FEDA OLSUN..."

Gülen Cemaati üyesi olan basketbolcu Enes Kanter, ailesi kendisini reddedince soyadını Gülen olarak değiştirmişti. Kanter daha önce de kendisine gelen tepkilerin ardından "Hocaefendi'yi seviyorum diye asacaklar mı gülerek koşarak giderim ipe. Bu dava uğrunda bir değil bin başım olsa hepsini veririm. Cennetler feda olsun Cehennemlere güler geçerim. Onun sevgisi ana, baba, eş, dost, arkadaş hepsinin üstündedir. Dönersem kalleşim. Tüm korkaklara Yezid'lere Tiran'lara tüm Firavun'lara ve avanelerine kapAK olun" diye yazmıştı.

enes-kanter

Kanter kendi Twitter adresinden "Seninle cehennem ödüldür bana, Sensiz cennet bile sürgün sayılır" diye yazdı. Kanter'in mesajı Fetullah Gülen'e ithafen yazdığı yorumları yapıldı.

YORUMLAR 74
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Buna haşhaşı çok vermişler.Yazık zavallıya.
    Cevapla
  • yavuz uyan 7 yıl önce Şikayet Et
    silivrıde soylesene bunları bır elın yagda bır elın balda merak etme surgun mu odul mu gorursun
    Cevapla
  • Rte 7 yıl önce Şikayet Et
    Yuh be insan Allahtan korkar bir kula bu kadar bağlanılmaz peygamber efendimiz haricinde bu resmen tövbe haşa neredeyse ... dilim varmıyor allah akıl fikir versin inşallah ne diyeyim
    Cevapla
  • Özkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözler şarkı sözü gibi kulağa hoş geldiğini düşünerek söylemiş olabilir. Ama neleri ifade ettiği ni bilse değil söylemek düşünmek bile istemez. Allah ıslah etsin nasıl bir cesaret ki Allah korkusu olmadığını düşündürüyor bu kişide.
    Cevapla
  • gakko 7 yıl önce Şikayet Et
    Eee ateşiniz bol olsun demek bize düşer :)))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor