Diriliş Ertuğrul oyuncusunun Instagram fotoğrafı nasıl silindi?

Geçtiğimiz günlerde "Altın Kelebek" ödül töreninde "Diriliş Ertuğrul" dizisine yapılan saygısızlık neticesinde tepkisini göstermek için oyuncu Cavit Çetin Güner'in Instagram hesabına yüklediği fotoğraf nasıl silindir

GİRİŞ 17.11.2016 09:04 GÜNCELLEME 17.11.2016 09:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Cavit Çetin Güner'in "Kelebek" paylaşımı Instagram'dan kaldırıldı. Güner, tavrını sert bulanlara ise "Bazıları sert sever!" yanıtını verdi.

TEPKİSİNİ INSTAGRAM'DAN GÖSTERDİ

Ancak dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adeta bu yıl ki törene damgasını vurdu. Güner, diziye tek ödül verilmesi ve törende oyunculara ya da yönetmene mikrofon uzatılmamasına tepki gösterdi. Güner ödülü ayağının dibine koyup çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından olay olacak bir yorumla paylaştı.

cavit-güner-paylaşım

PAYLAŞIM INSTAGRAM'DAN KALDIRILDI

Ancak kısa süre sonra Güner'in paylaşımının Instagram hesabından kalktığı görüldü. İlk intiba ile Güner'in paylaşımı kendisinin kaldırdığı düşünüldü. Ancak Güner yaptığı yeni paylaşımla fotoğrafın şikayetler nedeniyle Instagram tarafından kaldırıldığını söyledi.

İşte Güner'in son paylaşımı:

"Fotografi ben kaldirmadim! Instagram sikayetten kaldirmis olabilirmis.. dert degil her yerde var. zaten patron benden daha dogru ve profesyonel bir dille gerekeni söylemis. Kelebegin ömrü belli, arkamizdaki binlerce insani temsilen gittigimiz bir törende bize yapilan saygisizlik temsil ettiklerimize de yapilmis sayilir. Hakli tepkim icin sert bulanlara selam olsun! Bazilari sert sever..."

cavit-güner-instgram

PEKİ O FOTOĞRAF INSTAGRAM'DAN NASIL KALDIRILDI?

YORUMLAR 15
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahceliyi savundum diye hainler sşikayet etti fesbuk hesabimi kapattilar.sosyal hesaplarin ipi kimin elindeyse o karar veriyo.buzim kendi ulkemizin bir hesabi olmasi lazim.yani instagram feysbuk gibi birsey yapalim.hainler ihbar etsede hesabimiz kapatilmasa
    Cevapla
  • Emre CAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu gecede Kelebeği ayaklar altına aldık
    Cevapla
  • Nurettin 7 yıl önce Şikayet Et
    Yurube kım tutar senı allahına kurban
    Cevapla
  • erol 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık; Tarihimizi Milletimizi Dinimizi Reisimizi ve bunları temsil edeni de hazmedemeyen HAZIMSIZLAR güruhu dinsiz bir gurup var bu Ülkede, bence bu güruhlar ait oldukları ülkelere gönderilsin, bunlar durduğu sürece Ülkemiz tehdit altındadır.
    Cevapla
  • nana 7 yıl önce Şikayet Et
    koçum benim. kaç bölümdür göremiyoruz seni. özledik be. oba sensiz olmuyor doğan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...