Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinden çıkıyor mu?

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul 69.bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından diziden ayrılıyor mu soruları akıllara takıldı.

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinden çıkıyor mu?
Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinden çıkıyor mu?
GİRİŞ 08.12.2016 09:49 GÜNCELLEME 08.12.2016 09:54

TRT 1'de yayınlanan ve her bölümüyle reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul'da oynayan Engin Altan Düzyatan 69.bölüm fragmanıyla herkesi şaşırttı.

Dizinin izleyicisi Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinde ayrılıyor mu sorusunu sormaya başladı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 69 BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

diriliş-ertuğrul-ölüm-sahnesi

Konuyla ilgili yapımcıdan bir açıklama gelmemesine karşın Engin Altan Düzyatan'ın senaryo gereği böyle bir sahnede yer aldığı tahmin ediliyor.

diriliş-ertuğrul-ölüm-sahnesi-1

Engin Altan Düzyatan yani Ertuğrul'un ölüm sahnesi izleyenleri adeta şoke etti. Peki Ertuğrul gerçekten ölüyor mu? Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu? Yeni bölümün yayınlanması ile detayları sizlerle paylaşacağız.

diriliş-ertuğrul-ölüm-sahnesi-2

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİYLE İLGİLİ İFTİRALARA YAPIMCIDAN CEVAP

Geçtiğimiz gün 'Engin Altan Düzyatan zam aldı' çıkması üzerine Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ açıklama yaptı. İddialar hakkında konuşan Bozdağ "Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru" dedi. 

Oyuncunun, dizideki karakterin dışında başka bir role bürünmesini ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcı Düzyatan’a, “Tatil yaptığın dönemde ücretini ödeyeyim” teklifinde bulundu. Düzyatan, bu istek üzerine filmde oynamaktan vazgeçti. Oyuncunun bu hareketinden dolayı çok mutlu olan Bozdağ’ın yeni sezonda Düzyatan’ın bölüm başı aldığı 60 bin TL’yi 100 bin TL’ye çıkardığı iddia edildi. 

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Mehmet Bozdağ, iddiaları kesin bir dille yalanladı. 

Yapılan kamuoyu açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

"Yapımcılığını üstlendiğimiz Diriliş 'Ertuğrul' Dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili bazı basın kuruluşlarında yer alan 'Diriliş Ertuğrul'da Oynayan Engin Altan Düzyatan Zam Mı Aldı?', 'Ertuğrul Gaziye Zam',  'Sakalını Kesmeyince Zam Aldı' başlığıyla yayınlanan haberler ve haberlerde yer alan içerikler gerçeği yansıtmamaktadır.

Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru olan haberlerde yer alan; oyuncunun, dizideki karakteri dışında başka bir role bürünmesi ve seyrici karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının Düzyatan'a jest yaparak bölüm başı aldığı ücreti arttırdığı bilgisi doğru değildir.

Türkiye'de izlenme ve reyting rekoları kıran, 30'dan fazla ülkede yayınlanan, yapım ve senaryo içeriği olarak milyonların takdirini kazanan Diriliş 'Ertuğrul' dizimizi; magazinleştirme amacı güden ve siz değerli izleyicilerimizi yanlış bilgilendiren bu tür haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı bilgisini kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız"

mehmet-bozda-twitter

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!