Doktor Ömer Coşkun kimdir? Aslen nerelidir?

Katıldığı televizyon programları ile tanınan Doktor Ömer Coşkun kimdir? Hayatını kaybeden başarılı doktor Ömer Coşkun aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Doktor Ömer Coşkun kimdir? Aslen nerelidir?
Doktor Ömer Coşkun kimdir? Aslen nerelidir?
GİRİŞ 28.02.2017 14:22 GÜNCELLEME 28.02.2017 14:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ÖMER ÇOŞKUN KİMDİR?

05.03.1970 tarihinde dünyaya gelen Doktor Ömer Coşkun aslen Adanalıdır. İlk ve orta öğrenimi Adana’da tamamladı. İstanbul Ünüversitesi Tıp Fakültesi'ni 1993 yılında bitirdi. İlk görevine Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi Ihlara Kasabası'nda pratisyen hekim olarak başladı.

1994 yılında tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Erciyes Ünüversitesi Tıp Fakültesi'nde Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlığını aldıktan sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde, Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda ve Tüp Bebek Merkezi'nde Uzm. Tbp. Tğm. olarak çalışmalara katıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinde iş yeri hekimliği, sağlık danışmanlığı, check-up hizmeti ve ultrasonografi yaptı.

Zonguldak Karaelmas Ün. Tıp Fak. Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’na Kasım 2001’de yardımcı doçent olarak atandı. Ancak yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alındı.

YORUMLAR 9
  • Alparslan Cengaver 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ömer coskun docentlik döneminde evraklarda bir sahtekarlik yapmis. Resmi devlet kayitlarinda var. Inanmayan arastira bilir. Onun icin nekadar tabip oldugunu ben sahsen offisinde veya isyerinde diplomalarini görmedigim sürece herhangi bir sonuca varamam. Bazeki davalarda acilmisti bu adama karsi. Seveninden fazla sevmeyeni vardi. Saygilarimla
    Cevapla
  • Ahmet Seymen 7 yıl önce Şikayet Et
    Dr.Ömer Coşkun'a Allah'tan Rahmet , Başta Ailesi ve Tüm Sevenlerine Baş Sağlığı Dilerim..
    Cevapla
  • cevat 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah.rahmet.eylesin
    Cevapla
  • Rte 7 yıl önce Şikayet Et
    Hükümeti devleti takmam demisti
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    sempatik bir insandi,allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi