Hakan Ural'dan olay AK Parti sözleri! Yapılan hizmetler...

Ünlü oyuncu Hakan Ural ülke gündemini değerlendirdi. Ural son dönemde yapılan hizmetler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Hakan Ural'dan olay AK Parti sözleri! Yapılan hizmetler...
Hakan Ural'dan olay AK Parti sözleri! Yapılan hizmetler...
GİRİŞ 13.05.2017 12:58 GÜNCELLEME 13.05.2017 12:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin sevilen ismi ünlü oyuncu Hakan Ural, çocukluğundan özel yaşamına, kariyerinden ülke gündemine kadar pek çok konuda Akşam'dan Tuğba Kalçık'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Peki Batı'nın ülkemize tutumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Son yıllarda Batı Türkiye ile büyük bir çatışma içine girdi. Ülkemizdeki tüm terör örgütlerine üstü kapalı da değil açıkça destek verdiği halde dönüp demokrasimizi eleştiriyor. Batı'nın bu tavrını çok yanlış buluyorum. Terör faaliyeti gerçekleştiren bu örgütleri kendi topraklarında barındırıyor sonra da Türkiye'nin politikalarını eleştiriyor. Kusura bakmasınlar, sen önce terör örgütlerine neden destek verdiğini açıkla. Sonra söyleyecek sözün olsun. Batı'nın bu tavrına karşı biz halk olarak birbirimize çok daha fazla kenetlenmeliyiz. Söz konusu ülkemizin menfaati olunca kendi içimizde birleşmeliyiz. Milli konulara partiler üstü bakmalıyız. Bunun en güzel örneğini 15 Temmuz'da gösterdik.

"VATANSEVER, BAYRAĞIMA VE TOPRAĞIMA BAĞLIYIM"

Vatansever bir insanım. Bayrağına, toprağına ve milletine çok bağlı biriyim. Zorlu bir coğrafyada bulunuyoruz. Yaşadıklarımızı Türkiye değil, bölge üzerinden değerlendirmemiz gerekiyor. Planlı biçimde kurdukları bu oyunu hem Türkiye'de hem de bölgedeki diğer ülkelerde devreye sokarak, nihai hedeflerine ulaşmaya çalışıyor. Bunun için de ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Yanıbaşımız Suriye'de yaşananlar ortada. Bundan en büyük zararı ise ne yazık ki bölge halkları görüyor.

Geçmişten bugüne baktığınızda Türkiye nasıl dönüşüm geçirdi?

Çocukluğumda gaz, yağ, ekmek ve tüp hep kuyruğa girerek alınırdı. Bu dönemlerin tüm zorluklarını görmüş biri olarak, ülkemizin geldiği noktayı takdir ediyorum. İstanbul'a bakın örneğin. Metrodan üçüncü köprüye çok geniş bir ulaşım ağı yapıldı. Yapılan bu hizmetleri inkâr edeni Allah çarpar. Halkımızın huzuru ve refahı için yapılan bu hizmetlere partiler üstü bakmalıyız. Bunu ister AK Parti isterse CHP yapmış olsun, halka sunulan hizmetleri takdir etmemiz gerekiyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 33
  • Fenerli gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ben seni taniyorum kardesim helal senin yorumlarinda beginiyorum mert adamsin tv 8 deki programi takip ediyorum hangi konuda olursa olsun süper yorum yapiyor yigidin hakkini veriyorsun akp olmasaydi türkiye batmisdi seni cok seviyoruz REIS BASKAN
    Cevapla
  • Alaiddin 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemen çamur atın.aynısını söyleyemezler çünkü
    Cevapla
  • Nilgün 6 yıl önce Şikayet Et
    Akılli adam vesselam
    Cevapla
  • Egeliden 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Hakan Ural. Ne olursan ol yeter ki yerli ol milli ol.Çoğu sanatçı dediklerimiz de olmayan özellikler bunlar.Toplum olarak hangi katmanda olursak olalım millet olmayı becerdiğimiz gün asıl bu ülkeyi o zaman bir görün.
    Cevapla
  • erzurumlu 6 yıl önce Şikayet Et
    ...Çok Önemli , Güzel , Türkiyeyi ve Küresel Alemi Anlatan Tespitler....Ya Bide Sibel Hanımla Çocuklarınızla Bir araya tekrar Gelseniz gerçekten yakışan bir Aile Olacaksınız.....Eski eksiklikleri Yeni Güzelliklere çevirerek...
    Cevapla
  • ....... 6 yıl önce Şikayet Et
    Sibel hanım demişsiniz de, kardeşim, o mesele aile meselesi, vede bitmiş bir evlilik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'