Şener Şen hakkında şok açıklama!

Komedi filmlerini ve komedyenleri cıvık bulan Aydemir Akbaş, “Şener Şen’i komedyen olarak görmüyorum. Bir şey yapmıyor, çünkü korkak” dedi.

Şener Şen hakkında şok açıklama!
Şener Şen hakkında şok açıklama!
GİRİŞ 01.06.2017 09:50 GÜNCELLEME 01.06.2017 10:12
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Aydemir Akbaş, komedi filmlerine ve komedyenlere ateş püskürdü. Oyuncu, “Şimdiki komedi filmlerini ve oyuncularını başarılı buluyor musunuz?” sorusuna, “Türkiye’de tam anlamıyla komedi diye bir şey yok. Hepsi cıvıklık ve sululuk... Şahan Gökbakar sadece sakal bırakıyor o kadar” dedi.

Bugüne kadar oynadığı projelerde genellikle yönetmen Yavuz Turgul’la çalışmayı tercih eden ve birçok ödüle layık görülen Şener Şen’le ilgili de konuşan Akbaş, “Şener Şen’i komedyen olarak görmüyorum. Fazla bir şey yapmıyor, çünkü korkak. Bir adamın arkasına girmiş ve o ne derse ayak uyduruyor” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 32
  • hasan erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Aydemir Akbaş'ın Şener Şen gibi canlandırdığı her karakterin hakkını fazlasıyla verdiği tek kelime ile USTA olan insana bu sözleri uygun görmesine en hafifinden hezeyan demek gerekir bir sıralama yapılsa şener şen in olduğu listeye girme bile giremez
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sozde filmlerde komik roller ustlendi. Akilda kalan guzel bir rol hatirlamiyorum aydemir akbastan. Soyledikleri sanki kendiyle hesaplasip kendini anlatiyor gibi. Bir kisinin ardina sakalandi ( ibrahim tatlises) hicbirsey yapamadi ve yapamiyor cunku bir korkak. Sener Sen gibi bir usta oyuncu zaten kendini ispat etmistir.
    Cevapla
  • Edirne.lee 6 yıl önce Şikayet Et
    1.Kemal Sunal 2. Şener şen.........101.aydemir akbaş.Aydemir akbaşa kızmamak lazım içince insan ne dediğini bilmiyor.
    Cevapla
  • umut.adana 6 yıl önce Şikayet Et
    başka zaman dersinizki orda burda sanatçının deyeri bilinmiyor.devleti suçlarsınız.sen meslektaşını.karalıyorsun.aydemir akbaş.sen millet için şener şen gibi büyük ustanın.hakkında konuşamazsın.herkes şener şenin büyük.usta oldunu.biliyor.şener.şen okadar.asaletliki.şimdiye kadar.kimseyle.kalp kırmamış.ve onun bunun.arkasından reklam olsun diye atıp durmamıştır.senin.gibi.şener.şenin.reklama.ihtiyacı yok.reklamcıların.şenerşene.ihtiyacı var.anladın
    Cevapla
  • umut.adana 6 yıl önce Şikayet Et
    bir insan asaletiyle duruşuyla belli eder kendini.aydemir akbaş.o asalet duruş şener şende var.senin gibi açık saçık filimler çevirip.kötü örnek olmadı.şener şen.dur durdun yerde herkes neyin ne oldunu biliyor.senide iyi biliyor.kendini bişe belleme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!