Mustafa Ceceli'nin eski eşinden ilk hamle! Kendine kalan evi...

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik, Kanlıca'da birlikte oturdukları villasını satılığa çıkardı.

Mustafa Ceceli'nin eski eşinden ilk hamle! Kendine kalan evi...
Mustafa Ceceli'nin eski eşinden ilk hamle! Kendine kalan evi...
GİRİŞ 03.06.2017 10:42 GÜNCELLEME 03.06.2017 10:42
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde boşanan Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik çifti gündemi bir hayli meşgul etmişti. Mustafa Ceceli'den boşanan Sinem Gedik ise ilk hamle geldi.

Mustafa Ceceli boşanırken 3 milyon TL tazminatın yanı sıra Kanlıca'daki villasını verdi. Sinem Gedik ise burada yaşamak istemediği için evi satılığa çıkardı. 

EVİN SATIŞ İLANI NİSAN AYINDA VERİLMİŞ

Emlak sitelerine verilen ilanda bir detay dikkat çekti. O detayda evin satışı için verilen ilanların nisan ayının ilk haftasında verildiği öğrenildi. 

mustafa-ceceli-eski-evi.jpg

1 MİLYON DOLAR İSTEDİ

Boşanmadan evi satışa çıkaran Sinem Gedik eşyaları farklı bir eve taşındı. Kanlıca'daki 4 katlı villa için 1 milyon 200 dolar istedi.

ceceli-evi

MUSTAFA CECELİ EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI

Mustafa Ceceli, 9 yıllık eşi ve oğlunun annesi Sinem Gedik'ten geçtiğimiz hafta boşandı. Boşanmanın hemen ardından Selin İmer ile yaşadığı aşk ortaya çıktı.
 
Basına yansıyan fotoğrafların ardından Miami'ye giden ünlü şarkıcı, sessizliğini bozdu ve  basın açıklaması ile bu aşkı doğruladı.

Ceceli'nin açıklaması şöyle:
 
"Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz. Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz. Dönünce evleneceğiz."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Ceceli'nin dün Selin İmer ile evleneceğini duyurmasından sonra sanatçının fan'larından tepki yağdı. Kendilerine 'cecelist' adını veren hayranları Mustafa Ceceli hakkında sosyal medyada binlerce yorum yaptı. 12 saatte 20 bin tweet atıldı ve Ceceli Twitter'da TT oldu.

YORUMLAR 30
  • Sevval 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin bund an sonra hayranin degilim
    Cevapla
  • Cinar 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendimden bile bekledim ama senden beklemezdim yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Sinem hanim biz bu kadar üzüldük sinem hanim napti acaba yazik oldu
    Cevapla
  • Miri 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar aile içinde ne yaşandığını, olayların nasıl geliştiğini bilme şansına sahip değil. Bu yüzden bol keseden eleştirmek doğru olmaz. Bir hesabı varsa Allah a verecektir zaten, bize hesap vermek zorunda değil kimse. Yorumlarınızla insanların moralini bozup hakkına girmeyin. Haksızlık yapıyor olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü.
    Cevapla
  • fatih3 6 yıl önce Şikayet Et
    insanların ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama kendini islami kişilikle tanıtan kişiler özel hayatlarında dikkatli olmalı ve örnek olmalıdır.
    Cevapla
  • Sevda 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende çok severdim ama gözümden çok düştü senin hayattin elbette. Ama yuva yikanin yuvasını olmaz herseyde bu dünya değil. Allahın emrini bilen insanlariz. Kim bu çocuğa senin gibi babalik edecek. Bu vebali nasıl oduyeceksiniz . Evlenecekmis bu kadar basit mi evlenmek boşanmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi