Deniz Seki cezaevinden tahliye oldu! İşte ilk görüntüler

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan yaklaşık 3 yıldır Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Deniz Seki özgürlüğüne kavuştu. Cezaevi kapısında izdiham yaşanırken, ünlü sanatçı "Çok zorlu bir yolculuktu" dedi.

GİRİŞ 05.06.2017 15:53 GÜNCELLEME 05.06.2017 15:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Uyuşturucu temin etmek suçundan 2014'de cezaevine giren Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden bugün tahliye oluyor. Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, 46 yaşındaki şarkıcının özel eşyasını kolilerle cezaevinden dışarı çıkardı. Seki'nin avukatı Naim Karakaya, tahliye için adliyeden gelecek evrakları beklediklerini açıkladı.

HAYRANLARI CEZAEVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

Seki'nin hayranları cezaevinin önünde büyük bir kalabalık oluşturdu. Erken saatlerde Seki'yi karşılamak için cezaevinin önünde ellerinde çiçeklerle toplanan hayranları şarkılar eşliğinde tahliye saatini bekliyor.

"ÇOK ZORLU BİR YOLCULUKTU"

Kısa bir açıklama yapan Deniz Seki, "Ben de sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Müsade ederseniz biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri beklediniz. Ayakalrınıza sağlık" ifadelerini kullandı.

deniz-seki-km

OLAYIN GEÇMİŞİ

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı. Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozuldu ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 218 gün cezaevinde geçiren Seki, ilk duruşmadan tahliye edildi. Sonrasında cezası onanan sanatçı hakkında tekrar yakalama kararı çıkarıldı.15 Kasım 2014'te Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 3
  • Ebru 6 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyenlere şaşarım sanki iyi bişi yapmış gibi
    Cevapla
  • Ebru 6 yıl önce Şikayet Et
    Az bile yattı milleti zehırleyen mahluklar
    Cevapla
  • Fırat 6 yıl önce Şikayet Et
    Torbacı tahliye olmuş. Umarım akıllanmıştır :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı