Beren Saat'ten Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı

Genel seçimlerden önce HDP'ye destek verdiği için tepki toplayan ünlü oyuncu Beren Saat, Instagram hesabından Adalet Yürüyüşü'nü gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Beren Saat'ten Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı
Beren Saat'ten Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı
GİRİŞ 11.07.2017 09:59 GÜNCELLEME 11.07.2017 09:59
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Eşi Kenan Doğulu ile birlikte tatiline Bodrum'dan sonra Çeşme'de devam eden Beren Saat  Instagram hesabında Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nden fotoğrafını paylaşarak, "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" dizelerini yazarak teşekkür etti.

Saat'in yoruma kapalı olarak yaptığı Kılıçdaroğlu paylaşımı şöyle:

beren-saat-paylaşım

"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine. Teşekkür, saygı, sevgi... Thanks, respect, love... #adalet #justice #aslayalnızyürümeyeceksin #neverwalkalone #peace #humanrights #womanrights #childrenrights #secular #shoutloudturkey"

Beren Saat Kimdir? Beren Saat Nereli? Kaç Yaşında?

26 Şubat 1984 yılında dünyaya gelen Beren Saat, bir çok dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. 2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var, 2005 ve 2006 senesinde Aşka Sürgün ve Hatırla Sevgili (2006-08) adlı televizyon dizilerinde yer aldı. Aşk-ı Memnu (2008-10) ve Fatmagül’ün Suçu Ne? (2010-12) dizilerindeki performansıyla iki kez Altın Kelebek Ödülü kazandı. Sinemada ilk kez Güz Sancısı (2009) filmi ile boy gösterdi. Daha sonra Gecenin Kanatları (2009), Gergedan Mevsimi (2012) ve Benim Dünyam (2013) filmlerinde rol aldı. Son olarak İntikam (2013-14) dizisinde başrol oynamıştır. Ankara doğumlu oyuncu aslen Gümüşhane’lidir. Beren Saat 2015 yılında Star Tv’de ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kösem Sultan adlı dizide rol almaktadır. 2014 yılında sanatçı Kenan Doğulu ile evlenmiştir.

YORUMLAR 68
  • Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Bihterden de baska turlusu beklenmezdi. Etnik ve irkci siyaset
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne beklenirdiki zaten benim askerim polisim sehit düşmüş vatani için bir tek kelimesi bir sözü varmı acaba anca teroristleri desteklerler zehir zikkim olsun bu vatanin ekmegi suyu haram olsun rabbim ıslah etsin seni ve senin gibi dusunenleri
    Cevapla
  • Tarık t. 6 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir;insanlar şiddet olmadığı müddetçe eylem yapma birilerinin de eyleme destek olma özgürlüğü var.ama hep aynı dizelerle verilen sloganik destekler;savunulan ideoloji ile yaşam sitilleri arasındaki zıtlık ironiden çok ötede bir absürt bir durum.En zengin muhitlerde devrimci,sosyalist rolleri kesmek;esasında mevcut saçmalıklar meselenin,sosyalizm filan değil de milletin değerleriyle yapılan savaşın sosu olduğunu görmemize engel değil tabi ki.
    Cevapla
  • Alemdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatma gulun sucune sucu beran saat olmaktir
    Cevapla
  • muho 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Saat bozuk.
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    80 milyon biliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu kendisini tehdit eden Gantz ve Eisenkot ile tartıştı
Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması