Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok haber!

90’lı yıllara damga vuran, albümleri satış rekorları kıran dünyaca ünlü şarkıcı Sinéad O’Connor, artık ucuz bir yol kenarı motelinde mental sorunlarıyla baş etmeye çalışıyor.

Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok haber!
Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok haber!
GİRİŞ 08.08.2017 12:41 GÜNCELLEME 08.08.2017 12:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir zamanların en içli aşk şarkılarına imza atan albümleri dünyada satış rekorları kıran ünlü İrlandalı şarkıcı ve söz yazarı Sinéad O’Connor, şimdi ABD' New Jersey'da ucuz bir yol kenarı motelinde yaşıyor.
 
İntihara eğilimli olduğu açıklanan O’Connor, mevcut hazin durumunu anlatan bir video yayınladı. 
 
"DOKTORUMDAN BAŞKA KİMSEM YOK"
 
Ünlü sanatçı gözyaşlarına boğulduğu videoda, “Tamamen kendimle başbaşayım. Hayatımda, benim kahraman olduğumu söyleyen ve bu sayede şu anda hayatta olmamı sağlayan doktorum, dünyanın en tatlı adamı olan psikiyatristimden başka kimse yok" dedi.  
 
BİR KAMYONCU MOTELİNDE
 
‘Nothing Compares 2 U’ şarkısıyla 90’lı yıllara damgasını vuran 51 yaşındaki şarkıcı, “Şimdi New Jersey’de bir yol kenarı motelinde yaşıyorum. Herkesin bunun neye benzediğini bilmesini istiyorum, o nedenle bu videoyu çektim” dedi.
 
"MENTAL SORUNLARIM VAR"
 
Mental hastalıkla mücadele ettiğini söyleyen ünlü şarkıcı, bunun uyuşturucu bağımlısı olmak gibi insanı kötü etkilediğini söyledi.
  
 

YORUMLAR 4
  • cakirer24 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya geliş gayesini bilmeyen her insanın başına gelebilir
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    "Kalpler ancak Allah'ı anmakla mutmain olurlar."
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah dışında başka nesnelerle bağ kurup, Allahla olan bağını zayıflatan hatta bitiren insanlar, diğer nesnelerle bağıda koptuğunda ne yapacağını fiziksel ve pisikolojik açıdan bilemez. Sonuç kişilik bunalımları ile devam eder. Bu durumdan kurtulmanın yolu Yaratanla yaratılan arasındaki bağın güçlendirilmesidir. Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Eginli 6 yıl önce Şikayet Et
    Her batili sarkici ve filim artistinin hazin sonu. Allahi bilmeyen, tanimayan kalp haraptir, virandir, kupkuru sahradir. Allah bunlara rahmeti ile bakip bunlara hidayet nasip etsin, bizleride Islam, Kuran, Ehli sunnet yolundan ayirmasin.. amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...