Seda Sayan ve Uğur Arslan'a bir şok daha! Ayhan Aşan suç duyurusunda bulundu!

Ünlü şarkıcı Ayhan Aşan, Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu "Artık Susma" programında hakkında yapılan açıklamalar nedeniyle; programın sunucuları Seda Sayan ile Uğur Aslan'a ve eski eşi Selma Aşan'a “özel hayatın gizliliği, iftira ve hakaret" suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'a bir şok daha! Ayhan Aşan suç duyurusunda bulundu!
Seda Sayan ve Uğur Arslan'a bir şok daha! Ayhan Aşan suç duyurusunda bulundu!
GİRİŞ 30.10.2017 10:57 GÜNCELLEME 27.11.2017 11:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ayhan Aşan’ın kızı Büşra, Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunduğu programda babası hakkında çeşitli açıklamalar yapmıştı. Ayhan Aşan ve eşi Ayla Koyun ise, hakkında çıkan açıklamalar nedeniyle programın sunucusu Seda Sayan ile Uğur Aslan ve eski eşi Selma Aşan'a, 'özel hayatın gizliliği, iftira ve hakaret' suçlarından suç duyurusunda bulundu.

 

"Hakkımı helal etmeyeceğim!"

Yapılan açıklamaların bir iftiradan ibaret olduğunu vurgulayan Ayhan Aşan, “Ben hiçbir zaman maddiyat peşinde olmadım. Ancak karşı taraf evi, aracı, emekli maaşı olduğu halde kalkıp orada ben çocuğuma bir çikolata dahi alamıyorum deyip beni sanki kamuoyunda çocuğuna bir çikolata almayan baba konumuna soktu. Buradan da hakkımı helal etmeyeceğimi bildiriyorum” dedi.

ayhan aşan suç duyurusu

Dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı Burhan Ateş ve eşi Ayla Koyun’la birlikte gelen Ayhan Aşan’ın şikâyet dilekçesinde; "Ayla Koyun hakkında 4 – 24 Ekim tarihleri arasında Show Tv’de yayınlanan ‘Artık Susma’ adlı programda bazı açıklamalar yapıldığı belirtildi. İddiaya göre Seda Sayan ve Uğur Aslan, programda Ayla Koyun’u yuva yıkan, çocukları babasından ayıran kişi olarak gösterdi. Bu durumun özel hayatın gizliliğinin açık bir ihlali olduğu anlatın suç duyurusu dilekçesinde, diğer şüpheli Selma Aşan hakkında gerçek olmayan beyanlarla gene aynı kanal ve programda müvekkilimi kamu oyu önünde yuva yıkan kadın göstermek suretiyle iftira suçu işlemesi sebebiyle haklarında yasal işlem yapılmasını ve cezalandırılmaları için kamu davası açılmasını talep ediyoruz” denildi.

Suç duyurusunda, Selma Aşan hakkında da 'iftira ve hakaret' suçu nedeniyle yasal işlem yapılması talep edildi. Avukat Burhan Ateş, "Savcılık programla ilgili kasetleri isteyecek. Gerekli görürse dava açacak" dedi.

ayhan aşan kızı

Bu olay bir komplo mu?

Ayhan Aşan, ‘Size bir komplo kurulduğunu düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Herkes aynı şeyi düşünüyor zaten. Herkes bana destek veriyor. Siz aile içi mesele olduğu için oraya çıkmadınız diyorlar. Sadece bize yapılanlar üzerinden hukuki işlem yaptık. Kol kırılır yen içinde kalır. Aile içinde gizlilik vardır. Buna saygı duyulması gerekir. Ama 20 gün boyunca bu devam edince buraya gelmek zorunda kaldık. Televizyona çıkılıp atılan yalanlar var, iftiralar var” dedi.

Ayla Koyun ise, “Evimizin reisi Ayhan Bey’dir. Söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Benim de iki çocuğum var. Maalesef olaylar benim eksenimde dönmeye başladığı için ben de geldim hukuki başvurumu yaptım” diye konuştu. 

"Programa çıkmadan bir gün evvel kızımla beraberdik."

Suç duyurusunun ardından açıklama yapan Ayhan Aşan, “Benim bir suçum yok günahım yok. Kızım programa çıkmış. Ailevi konular bunlar. 4 Ekim’den beri bize atılan iftiralar diz boyunu açtı. Dolayısıyla hem bizim psikolojimiz bozuldu hem de ekran başındaki izleyenlerin de psikolojisi bozuldu. Ayla Hanım benim eşim. Ona da çok iftira atılıyor. İki çocuğumun annesi. Programda kızım çıktı benim hakkımda konuştu. Programa çıkmadan bir gün evvel kızımla beraber olduğum için niye oraya gittiğini anlamış değilim. Kızımla sorunlu değilim. Belki dolduruşa geldi, o programı çıktı. Ben bütün çocuklarımı seviyorum. Sakız gibi uzatılan bir iş” dedi.

ayhan aşan kimdir

Ayhan Aşan kimdir?

1968 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Ayhan Aşan, 8-9 yaşlarından itibaren özel olarak müziğe ilgi duydu ve o yaşlardan itibaren özel musiki dersi aldı. D1987 tarihinde yapılmış olan Altın Lale Ses yarışmasıyla önemli bir başarı elde etti. Üç yıl Üsküdar Musiki Cemiyetinde Türk müziği konusunda eğitim gördü. 1992 yılında hayranıyla hayatını birleştiren Ayhan Aşan’ın eski eşi Selma Aşan, 2008 yılının temmuz ayında mahkemeye başvurarak, 17 yıllık kocasının 8 yıl önce 2 çocuğu ile birlikte kendisini terk ettiğini ve başka bir kadınla yaşamaya başladığını ileri sürdü. İkilinin yıllar süren boşanma davası kısa bir süre önce sonuçlandı.

YORUMLAR 5
  • TV Guru 6 yıl önce Şikayet Et
    Programın hiç bir inandırıcılığı yok. Yayından kaldırılmalı.
    Cevapla
  • Kurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Izdivac kapandi daha adisi geldi bunun Tumu kapansin
    Cevapla
  • Xray 6 yıl önce Şikayet Et
    Bastakiler ve tvdekilerin haline bakin toplumun kalitesini cabuk cözersiniz..talep var, insanlar izliyor
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben şunu anlıyorum;RTÜK'ün bu ve buna benzer programları kaldırma gücü yok.
    Cevapla
  • EKOLL 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl iştir. Sözde İzdivaç programları kalktı lakin daha kötü ve berbat programlar geldi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı