Ebru Gündeş, Reza Zarrab hakkında kararını verdi!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Amerika'da Türkiye aleyhinde ifade veren Reza Zarrab ile boşanmak için harekete geçti.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab hakkında kararını verdi!
Ebru Gündeş, Reza Zarrab hakkında kararını verdi!
GİRİŞ 05.12.2017 09:05 GÜNCELLEME 05.12.2017 09:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2010 senesinin şubat ayında hayatlarını birleştiren Reza Zarrab ile Ebru Gündeş, boşanmanın eşiğinde.

BOŞANMA DAVASI İÇİN İLK ADIM

Amerika'da Türkiye'ye karşı düzenlenen operasyonun bir parçası olan davada, Türkiye aleyhinde ifadeler veren Zarrab ile Gündeş'in boşanması için ilk adımı atıldı.

Ebru Gündeş, avukatıyla görüşerek boşanma işlemlerinin başlatılması için randevu aldı. Gündeş, avukatıyla görüştükten sonra boşanma işlemlerini başlatacak.

'KARİYERİM ZARAR GÖRMESİN' ÇABASI

Önümüzdeki günlerde, "Boşanıyoruz" şeklinde bir açıklama yapması beklenen Ebru Gündeş, krizi 21 yıllık kariyerine hasar vermeden atlatabilmek için profesyonel yardım alıyor.

ebru-reza-zarrab

ZARRAB'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Zarrab ailesinin avukatı Şebnem Eriş ise yaptığı açıklamada, "Çiftin ortak çocukları Alara Sarraf’ın ismi var. Ebru Gündeş’in önceki güne kadar bir boşanma davası açmadığını biliyoruz. Bize ulaşan bir boşanma başvurusu da yok" demişti.  

Ebru Gündeş Kimdir? Ebru Gündeş Nereli? Kaç Yaşında?

Usta sanatçı Ebru Gündeş bir dönem konfeksiyon işçisi olarak çalışmaktaydı. O dönemde Neşe Demirkat ile tanışan Ebru Gündeş, Koral Sarıtaş ile Selçuk Tekay’in bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaşmış ve albüm hazırlıklarına başlamıştır. Daha öncesinde ise Emel Sayın’a vokalistlik yapmıştır.

İlk albümünü 1993 senesinde piyasaya süren Ebru Gündeş Tanrı Misafi adlı albümü ile milyonluk satış rakamına ulaşmayı başarmıştır.

2010 yılında İran Azerisi iş adamı Reza Zarrab’la evlenmiştir. 15 Ekim 2011’de kızı Alara doğmuştur. Eşi Zarrab Amerika’da tutuklu olarak yargılanmaktadır. 12 Ekim 1974 doğumlu olan Ebru Gündeş’in burcu terazidir. Ebru Gündeş aslen Gaziantep’lidir. 2016 yılında O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak yer almıştır.

Reza Zarrab Kimdir? Reza Zarrab Nereli? Kaç Yaşında?

1983 doğumlu İş Adamı Reza Zarrab İran Tebriz’de dünyaya gelmiştir. Aileden zengin olan Reza Zarrab’ın ailesi yaşamını Dubai’de sürdürmektedir. Aslen İran Azeri Türk’lerinden olan Zarrab Bakü’de eğitimi tamamlamış ve 2006 senesinde İstanbul’a yerleşmiştir. 2008 yılında Türkiye’de Royal Denizcilik A.Ş firması ile iş dünyasına atılan Reza Zarrab daha sonra Demir Çelik ve İnşaat Sektörü’ne yatırımlar yapmış İstanbul Kapalıçarşı’da kuyumcu dükkanı ve mücevher işlemeciliği ticareti ile yatırımlarını sürdürmüştür. Yalova’da tersane kurmuş ve Metroport’u ofis olarak kullanmıştır. 20 Şubat 2010 yılında Ebru Gündeş ile evlenmiş ve bu evliliğinden 2011 doğumlu Alara isminde bir kızı vardır. 12 Kasım 2013 yılında Türk vatandaşı olan Reza Zarrab 21 Mart 2016 yılında İran hükümeti adına kara para aklamakla suçlanmış ve ABD Miami’de tutuklanmıştır.

YORUMLAR 5
  • akinaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    bence simdilik bosanmaya izin vermeyin serveti korumak icin bosaniyor
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Para para para başka bişey değil ne ihtiyacı varsa
    Cevapla
  • vatan evladi 6 yıl önce Şikayet Et
    sevgili ebru gundes.... bu adam cikari ugruna Turkiye gibi bir ulkeye boyle iftira atarsa, birak esini dusunmeyi kizini bile harcar yok sayar. birak bu satilmisi. Allah muhafaza boylelerinden uzak durulur.
    Cevapla
  • akasyailknur 6 yıl önce Şikayet Et
    ebrucummmm canımm seni seviyorum
    Cevapla
  • milletin avukatı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aferin kız eğer ülken için boşanacaksan..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok