İvana Sert'ten sıkı pazarlık!

Ivana Sert, sinema filmi çekimleri için Gaziantep'e gitti. Zeytinyağlı dolma yapmak için köy pazarına çıkan Ivana Sert, aldığı yemek malzemeleri için sıkı pazarlık yaptı.

İvana Sert'ten sıkı pazarlık!
İvana Sert'ten sıkı pazarlık!
GİRİŞ 18.12.2017 16:30 GÜNCELLEME 18.12.2017 17:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetmenliğini Oğuz Yalçın'ın yaptığı, başrollerini Ivana Sert, Orhan Uslu ve İlker Kurt’un paylaştığı "Antep Fıstığı" adlı filmin çekimleri için Gaziantep’te bulunan Ivana Sert, hafta sonunu ise yöresel yemekler yaparak geçiriyor.

DOLMA MALZEMELERİNİ 10 TL' YE ALDI

Filmin yapımcısı Meral Ay ile birlikte Şahinbey Köy Pazarı’na giden Ivana Sert, zeytinyağlı dolma için buradan alışveriş yaptı. Alışveriş sırasında sıkı pazarlık yaptığı görülen Ivana Sert, zeytinyağlı dolma yemeğinin malzemelerini toplamda 10 TL’ye aldı.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmeyen Sert, daha sonra pazar yerinde öğrencilerle halay çekti.

YÖRESEL YEMEKLERİ YAPMAYI ÇOK SEVİYOR

Alışveriş sonrası İHA mikrofonlarına bir açıklama yapan Ivana Sert, “Antep’in meşhur yemeklerinden olan zeytinyağlı dolma yapmak için köy pazarına geldim. Burayı çok beğendim, her şey çok doğal. Malzeme olarak, kuru sebze, salça, baharatlar, zeytinyağı, soğan ve pirinç aldım. Acı yemekleri seviyorum, daha önce de kendi evimde de yapmıştım, bayılıyorum hatta. Evde zaman buldukça benzer yemekler yapıyorum, seve seve yapıyorum çünkü stres atıyorum. Burada her şey organik olduğu için, bu kez dolmalarım çok daha güzel olacak’’ ifadelerini kullandı.

"DOLMALIK BİBER NORMALDE ÇOK PAHALI"

Dolmalık malzemelerin normalde çok pahalı olduğunu söyleyen oyuncu, adının Ivana Sert olmasının ayrıcalığı olduğunu vurgulayarak, "Bu malzemeler bize 10 TL ye mal oldu, ama sanırım Ivana Sert olduğum için bana birçok şey hediye olarak verildi. Ben de sıkı pazarlık yaparak birçok üründe indirim aldım’’ dedi.
Zeugma Yapım tarafından yapımı gerçekleşecek olan aile komedisi türündeki Antep Fıstığı isimli filmde, Almanya’da doğup büyümüş ve dedesinden kalan mirası almak için Gaziantep’e gelen Simge karakterinin başından geçen komik olaylar anlatılacak.

YORUMLAR 3
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah doyursun.
    Cevapla
  • Yusuf Avcı 6 yıl önce Şikayet Et
    marka giyimlere binlerce dolar verirken pazarlık yapma.gariban insanların üç kuruş kazancıyla pazarlık yap
    Cevapla
  • bu ne ya 6 yıl önce Şikayet Et
    evet ihtiyaç sahibi olduğu için antepli hemşehrilerimiz hediye etmişler daha sonrada bu güruh gider sosyete lokantalarına bir yemek için 10 bin tl verir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi