Zerrin Özer'in son halini görenler şok oldu! Zerrin Özer kimdir?

Zerrin Özer'in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Kilo veren ve estetik yaptıran ünlü şarkıcının eski görüntüsünden eser kalmadı. Peki, alıp verdiği kilolarıyla gündemde olan ünlü sanatçı Zerrin Özer kimdir? İşte, Zerrin Özer'in son hali...

Zerrin Özer'in son halini görenler şok oldu! Zerrin Özer kimdir?
Zerrin Özer'in son halini görenler şok oldu! Zerrin Özer kimdir?
GİRİŞ 22.12.2017 16:54 GÜNCELLEME 22.12.2017 16:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zerrin Özer verdiği kilolar ve estetikle medyanın gündeminde. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Zerrin Özer bir derginin düzenlediği ödül töreninde ortaya çıktı. Oldukça değiştiği gözlenen Zerrin Özer son haliyle çok şaşırttı. Görenlerin tanımakta zorlandığı Zerrin Özer, oldukça zayıflamış ve belirgin şekilde yüzüne estetik yaptırmıştı. Peki, uzun yıllardır severek dinlenen şarkıların sahibi ünlü sanatçı Zerrin Özer kimdir? Zerrin Özer kaç yaşında? 

ZERRİN ÖZER'İ GÖRENLER TANIYAMADI!

Dün akşam katıldığı bir derginin ödül töreninde 'Yaşam Boyu Onur' ödülüne layık görülen Zerrin Özer'in son hali sevenlerini şoka uğrattı. Uzun süredir gözlerden uzak olan Özer, bambaşka şekilde sahnedeydi. Bir derginin ödül törenine katılan Zerrin Özer, gecede Kenan Erçetingöz Orhan Gencebay, Kutsi gibi ünlü isimlerle beraberdi. Geceye ait fotoğraflara instagram hesabında yer veren ünlü şarkıcı, oldukça zayıflamış, lenslerini çıkaran ve botoks yaptırmıştı. 60 yaşına gelen ünlü şarkıcının son halini görenler onu tanımakta güçlük çekti. 

ZERRİN ÖZER KİMDİR? 

4 Kasım 1962‘de Ankara‘da dünyaya gelen Zerrin Özer; ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Kendi çabalarıyla 1975‘te katıldığı TRT yarışmasında birinci olmasının verdiği heyecan ve cesaretle müziğe yoğunlaştı. 1978 – 1980 yılları arasında Türkiye’nin ünlü orkestralarından, İstanbul Gelişim Orkestrası ile caz ve dans müziği yaptı. 1979 yılında çıkardığı ilk plağı “Yalvarırım” beklenen ilgiyi görmedi. 1980‘de ilk plağının hemen bir yıl ardından Orhan Gencebay imzalı şarkısı “Gönül” beklenmedik bir başarı yakaladı ve için şöhret yolunda dev bir adım oldu. 1982 yılında Paris Eyfel Kulesi‘nde “Binbir Gece” adı altında Türkiye‘yi tanıtıcı konserler verdi. Bir yıl sonra Paris’teki Olympia‘da bir resital için sahneye çıktı.

1988‘de “Bırak Ellerimi“, ardından 1989‘da “Dünya Tatlısı” albümünü çıkardı. Müzik çalışmalarına “Dünya Tatlısı” albümünün ardından iki sene ara verdi. Takvimler 1991‘i gösterdiğinde “İşte Ben” albümüyle hayranlarının karşısındaydı. “İşte Ben” albümü bir çok ödüle layık görüldü. 90’lı yıllardan itibaren bir çok sağlık problemi ile karşı karşıya kaldı.

2000 senesinde piyasaya çıkarttığı “Bir Zerrin Özer Arşivi” adlı toplama albüm ile sanat hayatında ikinci kez en iyi albüm ödülünü kazanan Özer, 2001 senesinde Ben adlı bir toplama albüm daha çıkarttı. 2002 yılında, uzun bir aradan sonra ilk stüdyo albümü olan Ben Sana ve 2005 yılında yoğun ilgi gören türkü & caz albümü Ölürüm Ben Sana‘yı çıkarttı. Ölürüm Ben Sana albümü, Altın Plak ödülüne layık görüldü.

YORUMLAR 2
  • la.galibe.illallah 6 yıl önce Şikayet Et
    de, bize ne.
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    ben seni eski halinle seviyorum zerrin ablam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yaşananlar tesadüf mü? Fico suikaste uğradı, Reisi helikopter kazasında öldü, Vucic ise...
CHP'li Kakışım 'İran'a ne yardımınız olacak ki?' dedi, yanıt AKINCI İHA'dan geldi