Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı

Kanser tedavisi devam eden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme. Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı.

Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı
Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı
GİRİŞ 14.02.2018 11:56 GÜNCELLEME 14.02.2018 13:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle Pendik'teki özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Duymayan Kalmasın programının son dakika haberine göre; Nuray Hafiftaş dün gece yoğun bakıma kaldırıldı.

ONUR AKAY'DAN NURAY HAFİFTAŞ AÇIKLAMASI

 

 

Onur Akay sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: Müşerref Akay, telefonda gözyaşları içinde anlattı ve doktorları her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş. Nuray Hafiftaş’ın durumu çok ağır ve çok ciddi. Aniden kötüleşen sanatçımız için lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

YORUMLAR 3
  • syfttn 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl,beyninde ki tümör nedeni ile vefat eden 20 yaşında ki komşumuzun kızından biliyorum be kanser illetini.1 yıl içinde aldı verdi
    Cevapla
  • koca yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    allah şifa versin
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanser illeti çaresiz bırakıyor insanı ne yaparsan yap dönem dönem iyilik halleri oluyor ancak en nihayetinde galip geliyor çok erken evrede yakalamak gerekiyor ancak o zaman şansınız artıyor birde ülkemizde sadece kanser üzerine hizmet veren onkoloji poliklinikleri açılmalıdır kanser hastası bütün branşların ortak çalışmasıyla tedavi edilmesi gerekiyor normal hizmet veren kliniklerde takip ve tedaviler gördüğüm kadarıyla çok aksayabiliyor anlık müdahaleler olması gerekebiliyor sabah fenalaşan hasta yoğun bakımda yer olmadığı için ancak öğlen alınabiliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı