Anne Hathaway ölüm diyetine girdi

Amerikalı oyuncu Anne Hathaway, meslektaşlarının elinden kaptığı rol için ölüm diyetine girdi.

Anne Hathaway ölüm diyetine girdi
Anne Hathaway ölüm diyetine girdi
GİRİŞ 03.04.2012 17:22 GÜNCELLEME 03.04.2012 17:22

Anne Hathaway ölüm diyetinde Hollywood oyuncularının rol kapmak için adeta savaş verdiği 'Sefiller' filminin çekimlerine başlandı. Heyecanla beklenen film şimdiden ses getirmeye başladı bile. Scarlet Johansson ve Amanda Seyfried gibi ünlü isimlerin elinden başrolü kapan genç oyuncu Anne Hathaway'in, rolünü daha inandırıcı kılmak için günde sadece 500 kalorilik diyet uyguladığı belirtildi. Tek çocuklu anne 'Fantine' karakterini canlandıracak olan 29 yaşındaki aktris, çekeceği ölüm sahnesi için günde sadece iki elma ve bunun yanında protein içecekleriyle ayakta duruyor.

UYARILARI DİNLEMİYOR

Oyuncunun sağlığı için edişe duyan arkadaşlarının uyarılarına aldırış etmeyen Hathaway’in, 15 ile 20 gün içerisinde iki beden incelmesi gerektiğini ve bunu da ancak aç kalarak elde edebileceğini söylediği iddia edildi. Kısa sürede kilo kaybının risklerini göze alan oyuncunun bağışıklığını güçlendirmek için ilaç alacağı da gelen bilgiler arasında

Oyuncular fedakarlık yapacak

Set içerisinden gelen bir başka haberde de filmin yapımcısının bu durumu sağlıklı bulmadığı ama 'Sefiller' gibi büyük bütçeli filmlerde oyuncuların böyle fedakârlıklar yapması gerektiğini vurguladığı ileri sürüldü. Victor Hugo'nun eserinden uyarlanan filmde oynayan diğer başrol oyucuları Hugh Jackman ve Russell Crowe'un rol arkadaşlarının bu kadar hızlı kilo verme çabasından endişe duydukları ve ona set içerisinde göz kulak olacakları ifade edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye gizli tutuyor, dengeler değişecek! Ankara, Batı ve İran'ın elini kolunu bağladı
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj