Orhan Gencebay'ın zor anları

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Türk halk müziğinin ünlü ustası Neşet Ertaş, memleketi Kırşehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 26.09.2012 18:02 GÜNCELLEME 27.09.2012 11:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Türk halk müziğinin ünlü ustası Neşet Ertaş, memleketi Kırşehir'de son yolculuğuna uğurlandı. Ertaş'ın cenaze namazına çok sayıda sanatçı da katıldı. Cenaze namazına katılan isimlerinden ünlü arabesk sanatçısı Orhan Gencebay da hayranlarından yoğun ilgi gördü. Ünlü sanatçı, alandan ayrılırken bir anda hayranlarının akınına uğradı. Sevenlerinin arasında kalan Gencebay, zor anlar yaşadı. Sevenlerinin arasından güçlükle ilerleyebilen sanatçı, daha sonra alandan uzaklaştı.

YORUMLAR 5
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    illa edeb,illa edeb!. edeb bir tac imiş nur-i hüdadan,giy o tacı emin ol her beladan!-------------gezdim şam ile halep,eyledim ilmi talep,insanda yok ise haya ve edep,okusa da merkep,okumasa da merkep!--------------bu dizeleri lütfen not alınız! zaman zaman (hatta her zaman) kullanılması gereken ifadeler!
    Cevapla
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    bazı sonradan görmeler gibi değil!. her zaman beyefendi kimliğini taşır,ciddidir.bazıları gibi sonradan görüp vay bee, ben neymişim havaları yoktur.sonradan görenler ise aleme ben nizamat veririm havalarında pekçok işe el atar,ahlakı bozulur.bazıları da kurşunu yer!
    Cevapla
  • mavi ateş 11 yıl önce Şikayet Et
    gerçek sanatçılar halkın sanatçıları. orhan gencebay ferdi tayfur coşkun sabah muazzez ersoy zeki müren bunlar halkın gönlünde taht kuran sanatçılar unutnayalım unutturmayalım
    Cevapla
  • abbas 11 yıl önce Şikayet Et
    severken öldürecek millet ya.. nasıl bir toplumuz anlamadım. adamı nerdeyse severken öldürecekler
    Cevapla
  • Adem Cengiz Er 11 yıl önce Şikayet Et
    sevinmesini de üzülmesini de bilmeyen bir toplumdan kesit izliyoruz... cenaze'ye saygı kalmamış..insanlar bir acayip olmuşlar..nereye gidiyoruz? (quo vadis?)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı
Portekizli siyasetçiden Türklere hakaret