Fazıl Say önce hakaret sonra dua etti

Daha önce 'arabesk dinleyenler vatan hainidir' diye açıklama yapan piyanocu Fazıl Say, geçirdiği by pass ameliyatının ardından yoğun bakımda tedavisi süren Müslüm Gürses'le ilgili bir mesaj yayımladı.

Fazıl Say önce hakaret sonra dua etti
Fazıl Say önce hakaret sonra dua etti
GİRİŞ 20.11.2012 08:42 GÜNCELLEME 20.11.2012 12:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Facebook sayfasında yer alan mesajda Say, Gürses'e "Hayata dön Müslüm baba" sözleriyle seslendi

Arabesk hakkında söyledikleriyle tartışma yaratan piyanist Fazıl Say facebook hesabından Gürses'e geçmiş olsun mesajı attı. Say, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Müslüm baba 'ya acil şifalar diliyorum, en derin hislerimle; dayansın ve yaşamak kazansın, hayata dönsün isterim. En sert tartışmalarda en ağır sözleri karşılıklı söylemiş olsak bile, bu hayatta bambaşka müzik kulaklarımız, bambaşka gelecek hayallerimiz olsa bile, sonuçta bütün kavgalar da insanidir, bir insanın yaşama dönmesini istemek de insanidir, sonuçta insanız, ölümden değil, yaşamaktan yanayız, hayata dön Müslüm baba. '

YORUMLAR 7
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    cenesini kapatsin artik. cok fazla kokular gelmeye basladi.
    Cevapla
  • serkan ünver 11 yıl önce Şikayet Et
    geç bu işleri... ölümden korkan ALLAH'tan korkmaz işte fazıl say...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    say? dua etmesini biliyormuydu?. ..kimbilir nece dua etti?.....
    Cevapla
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    söz verdiğin gibi çek git fazıl !!. sade vatandaş olarak sıkıldım her gün suratını görmekten.iştahımı kesmeye ne hakkın var?
    Cevapla
  • Cem Dogdu 11 yıl önce Şikayet Et
    guzel dusunceler bunlar. ya adam ille gecmiste kotu soz soyledi diye gelecegide karalanmaz ki... bence guzel temmenniler bunlar... surekli insanin yuzune yaptigi hatalari soylerseniz ve medya eli linc etmek isterseniz -40 gun deli demek orneginde oldugu gibi- kendisini degistirmeye inanci olsa bile, insani inada suruklersiniz bence. guzel demis eline saglik, bunlar guzel temenniler. evet bunlar duadan ziyade biraz temenni, olsun yine de guzel dusunceler... medya bu iste, ille de bir problem bulmak icin ugrasiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi